• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.09.2017

23:18

(VIDEO) BEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA: Masovna evakuacija stanovništva na Haitiju i Kubi, DOLAZI URAGAN IRMA!

Vesti

(VIDEO) BEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA: Masovna evakuacija stanovništva na Haitiju i Kubi, DOLAZI URAGAN IRMA!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Haitija Maks Rudolf Sent-Albin naredio je evakuaciju priobalnih područja na severu zemlje zbog uragana Irma

AP, ipak, napominje da se očekuje da se Haiti neće naći na direktnom udaru uragana Irma, ali da bi jake kiše i visoki talasi mogli da izazovu opasne poplave u toj siromašnoj zemlji, koja se još nije oporavila od posledica zemljotresa iz 2010. godine. Istovremeno, kubanska agencija za zaštitu civila priprema ljude na severnoj obali istočnih provincija Kube za udar uragana Irma. 

U provinciji Santjago otvoreno je 125 centra za evakuaciju u kojima može da stane 38.000 osoba. 

 

 


Američka agencija navodi da još 20.000 osoba može da pronađe slonište kod suseda ili porodice u bezbednijim zonama. 

 

 

STIŽE IRMA, VELIKA EVAKUACIJA NA FLORIDI: Ponesite samo ono što je neophodno, OVAJ POZIV EMITIJE SE NON-STOP!

Najmanje osam osoba je poginulo, a 23 su povređene u udaru uragana Irma na francuskim Karipskim ostrvima, saopštio je ranije danas francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolom.

 

 


On je rekao da bi broj nastradalih na ostrvima Sveti Martin i Sveti Barolomej mogao da bude i veći jer spasilački timovi još uvek nisu pretražili ostrva.

 

 

(VIDEO) URAGAN IRMA RAZRUŠIO KARIBE! Najmanje OSAM OSOBA je poginulo, A BROJ POVREĐENIH RASTE iz sekunde u sekund!

Uragan Irma koji je protutnjao Karibima ostavio je za sobom veliku materijalnu štetu čije se razmere još uvek ne mogu proceniti. 

 

 

(VIDEO) ZATEKAO SE SRBIN USRED URAGANA IRMA: Zoran Milinković posvedočio o strašnom razaranju na ostrvu Martinik!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija