• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBN/Informer.rs

08.09.2017

11:50

(VIDEO) GNEV PRIRODE! Razorna TORNADA POTOPILA AMERIKU, pogodio ih i KATASTROFALAN ZEMLJOTRES, a stiže i CUNAMI!

Vesti

(VIDEO) GNEV PRIRODE! Razorna TORNADA POTOPILA AMERIKU, pogodio ih i KATASTROFALAN ZEMLJOTRES, a stiže i CUNAMI!

Podeli vest

Katastrofalan zemljotres, jačine 8,2 stepena po rihteru pogodio pacifičku obalu Amerike! Strah, pojačan zbog cunamija koji je neizbežan, ali se ne zna tačno gde će udariti! Amerika se već suočava sa potopom biblijskih razmera koji je prouzrokovao uragan Harvi, ali velikom evakuacijom na Floridi zbog dolaska super oluje Irma

Saopštenje o opasnosti od cunamija unosi veliku paniku. Stručnajci smatraju da će izbiti "negde na južnoj obali Meksika". 

Za sada cunami talasi na Pacifiku, dostižu visinu od preko tri metara iznad nivoa plime.

Upozorenje na cunami izdato je u osam država na pacifičkoj obali. Upozoreni su građani Paname, Hondurasa, Ekvadora, Nikaragve, Meksika El Salvadora i Kostarike.

Podsetimo, hiljade građana Floride evakuisano je zbog dolaska uragana Irma koji je već opustošio Karibe.

Čak je i guverner Floride Rik Skot apelovao na građane da ponesu samo ono što je neophodno i da se pripreme za udar oluje.

KONAČNO SE I ON UHVATIO ZA DŽEP! Tramp daje milion dolara svog novca za pomoć žrtvama Harvija!

- Svaka porodica mora da ima plan. Nemojte sedeti i čekati. Spremite se odmah. Pripremite se. To je vaša odgovornost. Morate znati svoje zone evakuacije. Ponesite samo ono što vam je neophodno - dodao je on.

STRUČNJACI UPOZORAVAJU: Prete nam VEĆE I JAČE OLUJE nego što je Harvi zbog globalnog zagrevanja!

Patrole saobraćajne policije su saopštile da će dodatne vojne i vatrogasne snage biti raspoređene na autoputevima kako bi se pomoglo putnicima čija su vozila blokirana u gužvama, prenosi AP.

Teksas je pre samo nedelju dana opustošio uragan Harvi, usmrtivši čak 47 ljudi.

Savetnik američkog predsednika za unutrašnju bezbednost Tom Bosert izjavio je da je u poplavama oštećeno ili uništeno oko 100.000 kuća, navodi CNN.

(FOTO) ŠARLI EBDO NEMA MILOSTI! Na novoj naslovnoj strani potopljeni Hjuston i poruka - BOG POSTOJI!

Procenjuje se da bi šteta od posledica oluje i poplava mogla da premaši 100 milijardi dolara.

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mike

pre 6 godina

sve je ovo slabo za sva nedela koja je amerika ucinila drugima.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Amerika jeste moćna i želi da vlada, al' ne može da izbegne poplave, tornada. I "slučajno" svakog leta besne im požari, BOG sve gleda samilosno al' za njih ne mari. Pa zar nisu svesni da ih BOG kažnjava, zar im nije dosta vatre i poplava. Ameri, pamet u glavu - BOG je u pravu! .

Nina

pre 6 godina

Kad kod vidim sta uradi nevreme kod kauboja uvek se setim naseg coveka kome su bombom razneli kucu. Bespomocno je stajao pored rusevina i govorio da se nada da ce ih bar neki vetar kazniti za to sto rade nevinom narodu. Tako je tesko da se oseti bilo kakvo sazaljenje prema stradanju tih kauboja.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija