• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

11.09.2017

19:14

(VIDEO) PUTIN DOBIO SMEŠNU PONUDU IZ NEMAČKE! Vratićemo Rusiju u G8 samo nemojte da vežbate vojsku sa Belorusima!

Vesti

(VIDEO) PUTIN DOBIO SMEŠNU PONUDU IZ NEMAČKE! Vratićemo Rusiju u G8 samo nemojte da vežbate vojsku sa Belorusima!

Podeli vest

Nemački političar, lider Slobodarske demokratske partije Nemačke, Kristijan Lindner, u intervjuu za nemački list Fokus, rekao je da treba ponuditi Putinu povratak članstva u grupu G8, a da Rusija zauzvrat odustane od vojne vežbe "Zapad 2017"

- Treba pozvati Putina na sastanak i razmotriti tu opciju - poručio je mrtav ozbiljan nemački političar.

U NATO zemljama se digla velika prašina oko vojne vežbe Rusije i Belorusije koja se od 14. do 22. septembra održava pod nazivom "Zapad 2017", a iako na vežbi učestvuje svega 12.700 vojnika

- Ako Rusija odustane od vojnih manevara koji ugrožavaju naše partnere iz Istočne Evrope, to bi moglo služiti kao povod za oživljavanje grupe G8, makar u formatu G7 + 1 - rekao je Lindner.

Ovaj nemački političar je istovremeno istakao da se protivi povlačenju američkog nuklearnog oružja iz Nemačke, jer je on značajan potencijal zastrašivanja.

SMEHOTRESNO! HRVATI IMAJU JAČU VOJSKU OD SRBIJE: Kompanija Global Firepower se obrukala za sve pare!

U NATO zemljama se digla velika prašina oko vojne vežbe Rusije i Belorusije koja se od 14. do 22. septembra održava pod nazivom "Zapad 2017", a iako na vežbi učestvuje svega 12.700 vojnika, pojedini mediji su prenosili da se radi o stacioniranju 100 hiljada ruskih vojnika na granicama prema Evropi.

(VIDEO) RUSIJA IMA SAMO TRI SAVEZNIKA - ARMIJU, FLOTU I SRBE: Moskva ne sme da ostavi Beograd na cedilu!

Lično Jens Stoltenberg iz NATO alijanse tvrdi da će biti stacionirano 100 hiljada vojnika, što se može videti i na zvaničnom sajtu NATO alijanse.

Reuters

Sergej Lavrov, šef ruske diplomatije, demantovao je ove tvrdnje i rekao da se neće prekoračiti pravila Bečke konvencije koja propisuje da broj vojnika na vojnim vežbama ne sme biti veći od 13 hiljada.

SRBIJA OVAKU UCENU NIKAD NIJE DOBILA: Samo neprijatelj Rusije može u Evropu!

Reč je o antiruskoj i rusofobskoj propagandi koja se širi sa ciljem opravdavanja agresivne politike širenja NATO prema Rusiji.

(VIDEO) DVA DIVIZIONA S 300 U SRBIJI ZNAČE 50 AVIONA MANJE ZA NATO: Evo zašto zapad plaši odluka Beograda!

Kako si izgledali manevri vojske Rusije, Srbije i Belorusije "Slovensko bratstvo" pogledajte u sledećem video zapisu!!!

Vojna vežba "Kavkaz" žestoko je zabrinula SAD i Njene savezinke u NATO!!!


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 6 godina

U strahu su velike oči pa je lako umesto 10.000 videti 100.000 ... Šta je to, samo jedna nula više ... Ha ha ha, prpa bato

srbin

pre 6 godina

Ma oni to oce da kazu da jedan ruski vojnik vredi ko njihovih deset,a ustvari vredi mnogo vise

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

KAKO SU JADNI OVI FASISTI IZ EU. VELIKI VLADIMIRE ZGAZI IH SVE.\n

hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa

pre 6 godina

samo vi glupi srbi vjerujete u ove price.hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa\n

vev

pre 6 godina

HA,HA,HA....a vi prepametni ko ste da ste, prenesite ovi koji su digli frku, da ...dolazi zima...duga i hladna..., a oni su dosli ranije , pa ne znau kako to izgleda. Mnogi su se tu zauvek zakopali i ostajali, misleci da ce brzo zavrsiti posao. Bune se zbog vezbi, a oni su mu ispred praga dosli! Pa jos da ih pusti u Moskvu da mu udju,dovukli su svega kod svojih pajtosa, na sve strane, oni ce kao nesto da mu priprete, priznajem...zavidim mu na smirenosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17