• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

13.09.2017

10:39

MISTERIOZNA TRAMPOVA LEPOTICA! Najmlađa i najplaćenija u Beloj kući, A EVO ŠTA USTVARI RADI!

Vesti

MISTERIOZNA TRAMPOVA LEPOTICA! Najmlađa i najplaćenija u Beloj kući, A EVO ŠTA USTVARI RADI!

Podeli vest

Američki mediji poslednjih dana bruje o novoj figuri u timu predsednika Donalda Trampa. Ona je najmlađa i najbolje plaćena radnica u Vašingtonu.
AP PHOTO

Ona se zove Houp Hiks (28), diplomirala je na Univerzitetu za metodiku i treća je po redu direktorka Odseka za odnose sa javnošću u Beloj kući.

Mediji tvrde da joj Trap neizmerno veruje, njeno mišljenje se uvažava i poslednjih meseci postala je bitan činilac u kreiranju Trampove politike.

Bila je jedna od prvih koja se pridružila njegovoj kampanji, a pre toga radila je kao model, pa se iz rodnog Konektikata preselila u Njujork. Tamo je pronašla posao u pi-ar agenciji, što je ju igrom slučaja povezalo sa Ivankom Tramp.

To je, valjda, bilo dovoljno da Ivankin otac Donald prepozna njen potencijal i pozove je u svoj štab baš u trenutku kada je prvi put objavio svoju kandidaturu, prenosi Jutarnji list.

Trud koji je uložila u Trampovu kampanju urodio je plodom. Neposredno nakon njegove pobede na izborima imenovao ju je za direktorku strateških komunikacija u Beloj kući, da bi nakon toga strelovito napredovala.

Tamo uživa poverenje saradnika i kolega, ali zanimljiva je njena namera da ne bude u centru pažnje. Do sada nije učestvovala ni u kakvim mejnstrim polemikama niti se nepotrebno izlagala javnosti. To je čini posebnom u odnosu na ostale kolege koji su specijalizovani za isto područje rada u Trampovom timu, piše Telegraf.

AP PHOTO

Navodno je tokom svoje "političke" karijere samo tri puta objavila status na Tviteru.
 
Jedan od njih je glasio:

- Predsednik Tramp ima magnetsku specifičnost i zrači pozitivnom energijom koja je zarazna za one koji se nalaze oko njega. Briljantan je i sa velikim smislom za humor i neverovatnom sposobnošću postiže da se svaka osoba oseća posebno.

Bio je to zapravo njen odgovor na članak objavljen u jeku kampanje u Vašington postu u kojem je pisalo kako Tramp ima nameru da smanji broj saradnika u štabu.

AP PHOTO

Sudeći prema izvorima iz Vašington posta Hiksova svakog dana po nekoliko puta obavlja iscrpne razgovore sa predsednikom o medijskoj strategiji.

Treba napomenuti da je ona bila jedina žena koja je učestvovala u kreiranju kampanje novog američkog predsednika.

Zanimljivo je, međutim, da se u javnosti pojavljivala ranije, dok je bila aktivna u svetu mode.

Tada je jednom lokalnom časopisu rekla:

- Ako me manekenstvo i gluma nigde ne odvedu, rado bih se videla u politici. Zašto ne?

Izgleda da joj je uspelo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija