• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

14.09.2017

18:52

(VIDEO) NATO CVOKOĆE! POGLEDAJTE LUDILO KOJE SU SPREMILI PUTIN I LUKAŠENKO: Počeli manevri "Zapad 2017"!

Vesti

(VIDEO) NATO CVOKOĆE! POGLEDAJTE LUDILO KOJE SU SPREMILI PUTIN I LUKAŠENKO: Počeli manevri "Zapad 2017"!

Podeli vest

Počeo jer prvi dan velike vojne vežbe "Zapad 2017" na kojoj će učestvovati ruska i beloruska vojska, kako na teritoriji Rusije, tako i na teritoriji Belorusije

Na ovoj vojnoj vežbi će učestvovati 12.700 vojnika, od čega 7.200 vojnika Belorusije, a prema rečima ruskog šefa diplomatije, Sergeja Lavrova, biće i 70 aviona i helikoptera, 250 tenkova, oko 200 topova, višecevnih bacača i raketnih sistema, te ne više od 10 brodova.

Vežba će trajati od 14. do 22. septembra ove godine, a održaće se na različitim teritorijama u Rusiji i Belorusiji. U Belorusiji će biti stacionirano oko tri hiljade vojnika.

(VIDEO) PUTIN DOBIO SMEŠNU PONUDU IZ NEMAČKE! Vratićemo Rusiju u G8 samo nemojte da vežbate vojsku sa Belorusima!

Podsećamo, velika buka se podigla u zemljama NATO alijanse zbog ove vežbe, a i sam Jens Stoltenberg, generalni sekretar NATO alijanse, tvrdio je da će biti stacionirano 100 hiljada vojnika u okviru ove vežbe, što je demantovao ruski šef diplomatije, Sergej Lavrov.

(VIDEO) NATO U STANJU NAJVIŠE UZBUNE: Putin doveo na granicu 100.000 vojnika, OTVARA SE ISTOČNI FRONT!

Lavrov je u više navrata istakao da broj vojnika neće kršiti Bečku konvenciju koja propisuje da na vojnim vežbama ne sme biti više od 13 hiljada vojnika. Ovakve tvrdnje Stoltenberga i zapadnih medija deo su antiruske i rusofobske propagandne kampanje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nato u blato

pre 6 godina

Нека цркну!!! Штета што и наши нису тамо са браћом Русима и Белорусима! Путин и Лукашенко су фаце само напред браћо са срећом Запад 2017!!!

straja

pre 6 godina

Ne bih rekao da si ti bolji...jedino ako nisi na "platnom spisku",pa imas car od pisanja.

re

pre 6 godina

...dosta se je zapad zajebavao sa rusijom ...vreme je da se rusi počnu zajebavati sa zapadom i njihovom glupom kulturom i demokratijom...

nada

pre 6 godina

Prpa bato - tako se mora pokazati snaga NATO-u da shvate vec jednom ko je gazda !!!!!!!!!!!!!! Ne diraj lava dok spava !

Bombarder

pre 6 godina

Sta srbe nisu pozvali na vjezbu...a ispricavam se oni uvjezbavaju sa oruzjem koje srbija nema...mozda dogodine kad stigne s-300 i migovi...ako stignu....

vrca

pre 6 godina

Dosta je Nato plasio ceo svet i bio svetski krimos broj jedan! Sada im dupe gace zvace od Rusije,Kine,Belorusije,Severne Koreje...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija