• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org

18.09.2017

16:14

(VIDEO) NISU SUHOJI I MIGOVI ZA AMERIČKE PILOTE: Glumio Ruse pa se zakucao u zemlju, stradao vođa "Crvenih šešira"!

Vesti

(VIDEO) NISU SUHOJI I MIGOVI ZA AMERIČKE PILOTE: Glumio Ruse pa se zakucao u zemlju, stradao vođa "Crvenih šešira"!

Podeli vest

Izvori portala Aviations tvrde da je pilotirajući sa Su-27 ili MiG-29 poginuo jedan od najpoznatijih američkih vojnih pilota Erik Šulc. Reč je o komandantu eskadrile Red Hats (Crveni šeširi), koji je u trenažnim "bitkama" glumi Ruse

Imao je iza sebe preko 2.000 sati leta na F-15E i kanadskim CF-18. Šulc je bio 28-mi po redu američki pilot koji je seo za komande lovca pete generacije F-35. Imao je šest naučnih zvanja. Pored ostalog je bio doktor u oblasti aerokosmičkih konstrukcija.

Još od 80-ih godina, američka jedinica 4477 imala je veći (neutvrđeni) broj sovjetskih borbenih aviona kupljenih od "trećih zemalja". Za vežbe su koristili piste aerodroma Tonopa

Bio je i vodeći istraživač i direktor za razvoj američke kompanije Pratt & Whitney koja proizvodi avio-motore za američku civilnu i vojnu avijaciju.

(VIDEO) EVO ŠTA SVE MOŽE 10.000 RUSKIH VOJNIKA ZA JEDAN DAN: NATO i SAD imaju razloga da budu zabrinuti!

Ruski vojni stručnjak Aleksandar ŽILIN povodom Šulcove smrti izjavio je: 

- Gospodo Amerikanci! Ne kupujte na smetlištima ozbiljne letelice! Kupili ste ih u Ukrajini, a u Ukrajini avijacije kao takve nema. Tamo se avioni sklapaju od švercovanih delova.

Informacije o ovoj avio-katastrofi Pentagon drži pod "strogo pov" šifrom, ali američki mediji pretpostavljaju da je u vreme udesa bio u Su-27, a tvrde da se dogodio u nebu pored avio-baze "Nelis".

(VIDEO) RUSI RADIKALNO USAVRŠILI MOĆNI "ISKANDER": Nove rakete će moći da RAZARAJU I POD ZEMLJOM!

Listu Military Times je načelnik štaba Ratne avijacije SAD, general Dejvid Goldfejn, rekao je damo da Šulc nije stradao pilotirajući lovcem F-35!

Postoji verzija da je Šulc poginuo dok je pilotirao stels-lovcem F-117A. Međutim, osnovna je: da je vozio Su-27.

ALARMANTNO! ŠEST ZEMALJA ŠALJE VOJSKU NA GRANICE SRBIJE: Žele da zaštite Hrvatsku i spoljne granice EU!

Još od 80-ih godina, američka jedinica 4477 imala je veći (neutvrđeni) broj sovjetskih borbenih aviona kupljenih od "trećih zemalja". Za vežbe su koristili piste aerodroma Tonopa.
          
Ta jedinica je 1990. bila rasformirana, a njene funkcije su poverene 53-oj grupi probnih pilota. Od tada su Su-27 često leteli u nebu iznad Nevade.

Istina, neki eksperti pretpostavljaju da je pukovnik Šulc stradao dok je upravljao nekim tajnim novim modelom aviona.

KOLINDA NOSI PUTINU PORUKU NATO I SAD: Nećemo mirno posmatrati KAKO NAORUŽAVATE SRBE!

Britanski ekspert lista Aviation Week Gaj Noris pretpostavlja da je Šulc poginuo između vojnih aerodroma Grum Lejk i Tonopa gde se i testiraju nove letelice.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija