• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2017

17:26

TRAMP ZAGRMEO SA GOVORNICE UN:  Uništićemo Severnu Koreju ako ugrozi SAD!

Vesti

TRAMP ZAGRMEO SA GOVORNICE UN: Uništićemo Severnu Koreju ako ugrozi SAD!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp danas je u svom prvom obraćanju sa govornice UN uputio oštre kritike na račun Severne Koreje zbog njenog nuklearnog programa, poručivši da ako Amerika ili njeni saveznici budu ugroženi Vašington neće imati drugog izbora nego da potpuno uništi Severnu Koreju

- SAD imaju veliku snagu i strpljenje, ali ako budu primorane da brane sebe ili svoje saveznike, nećemo imati izbora nego da potpuno uništimo Severnu Koreju- rekao je on.

On je takođe za lidera lidera te zemlje Kim Džong Una rekao da je "raketaš (Rocket Man) u samoubilačkoj misiji", prenosi Rojters. 

- Sada je vreme da sve zemlje rade zajedno da izoluju Kimov režim sve dok on ne prestane sa neprijateljskim ponašanjem- rekao je on. 

"SAD su spremne, voljne i mogu, ali nadaju se da to neće biti neophodno", rekao je Tramp.

Blumberg primećuje da obraćanje Trampa iz prvog reda prati delegacija Severne Koreje.

On se osvrnuo i na Iran koji je nazvao "otpadničkom državom" i "korumpiranom diktaturom" čiji je glavni izvozni proizvod nasilje. 

- Iskreno, nuklearni sporazum sa Iranom je sramotan za SAD. Verujete mi. Vreme je da nam se ceo svet - pridruži u traženju od iranske valde da okonča svoje težnje ka ubijanju i uništenju- rekao je Tramp.

Govoreći o Venecueli, predsednik SAD je rekao da tamošnja situacija "neprihvatljiva". 

(VIDEO) RUSKI I KINESKI BRODOVI PRATE AMERIČKE NUKLEARNE PODMORNICE: Vri u vodama oko Severne Koreje!


TRAMP ISMEVAO, PA ZAPRETIO KIMU: Raketaš da odustane od nuklearnog oružja ili SLEDI UNIŠTENJE!

KIM ĆE OPET DA PUCA! Američki obaveštajci tvrde da SEVERNA KOREJA PRIPREMA NOVE RAKETE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija