• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2017

20:16

HOLANDIJA TRAŽI PONIŠTENJE PRESUDE O SREBRENICI: Naši vojnici nisu odgovorni za SMRT MUSLIMANA!

Vesti

HOLANDIJA TRAŽI PONIŠTENJE PRESUDE O SREBRENICI: Naši vojnici nisu odgovorni za SMRT MUSLIMANA!

Podeli vest

Holandska vlada tražila je od vrhovnog suda te zemlje da poništi presudu da je Holandija delimično odgovorna za smrt 300 muškaraca muslimanske veroispovesti ubijenih u Srebrenici 1995. godine

- Ne delimo mišljenje sudije da su holandski mirovnjaci UN postupali nezakonito i ne razumemo kako je sud doneo tu presudu - rekao je portparol Ministarstva odbrane Klas Majer za Rojters.

On je aludirao na presudu Apelacionog suda iz juna ove godine gde se potvrđuje presuda iz 2014. godine, a u kojoj se navodi da je trebalo da holandski mirovnjaci znaju da će muslimani biti ubijeni ukoliko ih primoraju da napuste bazu UN.

SRBIMA SMEŠTA GENOCID I VODI PROSTITUCIJU I PEDOFILIJU U HOLIVUDU: Slavni glumac Robert Dauni Džunior otkrio čime se bavi bogata Bosanka!

NIJE KRIV ZA ZLOČIN U SREBRENICI: Osumnjičeni Srbin za neopravdani pritvor u BiH dobija 130.000 evra


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija