• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

21.09.2017

09:56

(VIDEO) PAKAO U SIRIJI! AMERI NAPALI RUSE, PUTIN ODMAH UZVRATIO: Tri ruska vojnika ranjena, ubijeno 850 boraca SAD!

Vesti

(VIDEO) PAKAO U SIRIJI! AMERI NAPALI RUSE, PUTIN ODMAH UZVRATIO: Tri ruska vojnika ranjena, ubijeno 850 boraca SAD!

Podeli vest

Rusko ministarstvo odbrane Rusije na svom zvaničnom televizijskom kanalu, TV Zvezda, objavilo je da je napad Džebat al-Nusre na rusku specijalnu vojnu policiju zapravo napad Amerikanaca, jer su američki instruktori osmislili i pripremili taj napad

Sinoć je izvršen napad na sirijsku armiju i ruske specijalce istočno od grada Hama, u provinciji Idlib koja predstavlja zonu deeskalacije.

Usledila je munjevita akcija ruske avijacije u kojoj su dejstvovali i avioni i helikopteri, te je napad Džebat al-Nusre odbijen, a vojna policija spasena. Ubijeno je 850 džihadista, uništeno 11 tenkova, četiri artiljerijska oklopna vozila

Napad je bio žestok i izvršen je od strane terorističke frakcije Džebat al-Nusra, piše TV Zvezda.

Ruska vojna policija je bila u krajnje opasnoj situaciji, jer je bila blokirana artiljerijom ovih džihadista.

(VIDEO) I EUFRAT JE GOREO! RUSKI MIGOVI POTOPILI RATNU FLOTU ISIS! Od ovog udarca teroristi se neće oporaviti!

Sergej Rudskoj, načelnik Operativne uprave Generalštaba vojske RF, izjavio je da je reč o napadu američke strane i da je napad bio žestok, gde su korišćeni i tenkovi i artiljerijska oklopna vozila.

- Napad su pripremili i osmislili američki instruktori - kaže Rudskoj.

ŽESTOK ODGOVOR PUTINA NA AMERIČKO SPASAVANJE VOĐA TERORISTA: Ruska avijacija likvidirala ministra rata ID!

Oni su probili front čak 12 kilometara, a do ruske vojne policije su stigli veoma blizu, na udaljenost od tri kilometra. Prema zvaničnom saopštenju ruske strane, cilj Amerikanaca i džihadista je bilo razbijanje fronta na istočnom pravcu ka Deir ez-Zoru.

Jedan od glavnih ciljeva je bilo zarobljavanje ruske vojne policije, a reč je o grupi od 29 vojnih policajaca. Napad je trajao nekoliko sati i bio je veoma snažan.

Međutim, usledila je munjevita akcija ruske avijacije u kojoj su dejstvovali i avioni i helikopteri, te je napad Džebat al-Nusre odbijen, a vojna policija spasena. Sirijska armija je povratila svoje pozicije. Tri pripadnika ruskih specijalnih policijskih snaga su ranjena.

(VIDEO) KAKAV POTEZ PUTINA! IZRAEL PRED NOKAUTOM, AMERIKA U ČUDU! Rusija osvaja Bliski istok!

Likvidirano je 850 džihadista, uništeno 11 tenkova, pet minobacačkih jedinica, četiri artiljerijska oklopna vozila, stoji u izveštaju.

Pentagon je zvanično odbio optužbe da američki instruktori imaju udela u ovom napadu i podršci Džebat al-Nusri.

EVROPA MORA DA SE POKLONI PUTINU: Bivši šef Izraelske obaveštajne službe otkriva zanimljive stvari o Rusiji, Americi, Siriji!

Pogledajte snimke udara ruske avijacije na Džebat al-Nusru:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 6 godina

Tako braco rusi,zmija se bije pravo u glavu.Imam samo jedno pitanje kako je izbrojano 850 ubijenih terorista ? Svaki dan 30 ,5o,90 220,pa koliko boraca imaju ti dzihadisti majku im americku .povalim na minderluku.

XXL

pre 6 godina

Pa dobro su džihadlije i prošli. Konačno su rusi skinuli rukavice i počeli da lupaju šamare - al' prave. I to su objavili dok za ono selo gde je ubijen ruski pilot koje je zbrisano u plamenu bombi niko nije ništa ni govorio ni pitao dok su zanemeli i sami sirijci koji su gledali i snimili nestanak slavljenika nad ruskim mrtvim pilotom i to pustili na you tube (valjda i sada postoji taj snimak). Ovaj jedan je jedva izgovorio al' tiho kad je video šta se sručilo iz vazduha - Alahu akbar.

zoran miljkovic

pre 6 godina

ОВДЕ СЕ ВИДИ РУСКА МОЋ, ЧАС СЕ ВРАТИ ОДУЗЕТА ТЕРИТОРИЈА,ЈАДНИ СУ РУСИ КОЈИ 6 ГОДИНА РАТУЈУ СА ШАКОМ ЏИХАДИСТА,СА СВОМ НАЈМОДЕРНИЈОМ ТЕХНИКОМ И НЕМА ПОБЕДЕ,СРАМОТА ЗА ТАКВУ НАВОДНУ СИЛУ.

Ante

pre 6 godina

Majke ti, odma 850, ni manje ni vise! Lepo bogami ti Rusi mlate, svaki dan po par tisuca.. na jednog ranjenog, petsto mrtvih hahaha Nego, na koju foru skupe 850 bradonja na jednom mjestu? Jel prvo bace iz aviona paket porno magazina, pa kad se ovi kozoj..i okupe, onda bace bombe? Pametno, braco Rusi, pametno..nema stajanja, samo gazite te teroriste, samo brate, manje lazite, ko boga vas molim hahah

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija