• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

21.09.2017

10:54

(VIDEO) MA KAKO DA NE! HILARI KLINTON: PUTIN ISPRED MENE ŠIRIO NOGE: On je seksista, plaši me se i hoće da uništi SAD!

Vesti

(VIDEO) MA KAKO DA NE! HILARI KLINTON: PUTIN ISPRED MENE ŠIRIO NOGE: On je seksista, plaši me se i hoće da uništi SAD!

Podeli vest

Hilari Klinton, bivša državna sekretarka SAD-a, gostovala je u popularnoj emisiji "Kasni šou sa Stivenom Kolbertom" i tom prilikom ismevala predsednika Rusije Vladimira Putina

Naime, ona je rekla kako je Putin na gotovo svakom sastanku s njom "širio noge", te da ga je ona činila nervoznim zbog toga što je žena.

Klintonova je objašnjavajući položaj u kojem je sedeo Putin pokušavala da objasni da je to način na koji je on hteo da izrazi svoju dominaciju nad njom, govoreći da je to seksistički.

KLINTONOVI GURAJU KOSOVO U UN! Rusi upozoravaju na PAKLENI PLAN AMERIKANACA!

Ona je takođe dodala da je Putin pun besa i razočarenja zbog raspada Sovjetskog Saveza, piše američka novinska agencija Asošiejted pres.

(VIDEO) SRBI, ČUVAJTE SE AMERA, ONI OMČU NAMIČU SVAKOJ NEZAVISNOJ DRŽAVI: Ruski general poslao uznemirujuću PORUKU BEOGRADU!

Klintonova je u emisiji objašnjavala da su se Rusi umešali u američke predsedničke izbore, jer navodno Putin nju mrzi još od vremena dok je bila državna sekretarka.

ZMIJA HILARI KLINTON SIKĆE: TRAMP JE KAO SLOBA! Njega treba smeniti, Srbe KAZNITI!

- Putin hoće da destabilizuje našu zemlju - ustvrdila je Klintonova i dodala da je ruskom lideru cilj da potpuno upropasti američko društvo, način življenja Amerikanaca i demokratske institucije SAD.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

kad ovakvi krenu u kampanju oni to rade studiozno . iste reci samo dan ranije je izgovorio ostareli glumac morgan friman u sklopu iste kampanje. nije mi namera da branim putina ima on svoje ruse za to ali ovu izvitoperenu zenu i njen krug zveri jednostavno nevolem .

XXL

pre 6 godina

Zaludna baba kojoj je umalo pod prst došlo dugme za nuklearne rakete. Bila bigora od Kima.

Stojan

pre 6 godina

Ameri sami odlicno rade u destabilizaciji svoje zemlje, ne treba niko spolja to da radi. Nacin zivljenja u Americi nebi nikom preporucila a takozvane demokratske institucije sluze samo onim najbogatijima kojih ima mislim oko 1%. Oni su unistili vecinu svoje industrije trceci za velikim profitima i i izvezli u Kinu i neke druge azijske drzave i to sve onako po demokratski, ja radim sa svojim investicijama sta ja hocu. Ostavili su milione nezaposlenih da urlicu po ulicama da urlicu kako vole svoju "demokratiju". Zaprepastila sam se kad sam citala da imaju na hiljade fabrika u Severnoj Koreji gde dolaze juznokorejski menageri i poslovodje da nadgledaju proizvodnju jer je kod njih radna snaga jos jeftinija a dobri su radnici. I onda ko destabilizuje njihovu Ameriku? Ta Klintonova ni posle toliko vremena nikako da shvati zasto je izgubila izbore.

Mara

pre 6 godina

Zalosno je to,sto ovakvi ludaci koji su jos ludji od ove karakondzule, vode svet i to direktno u najvecu destrukciju i propast,ako pametni ljudi kao sto su Putin i Si Djinping ne ucine nesto za spas,otici ce cela planeta bestraga,tesko nama pored ovakvih mediokriteta i nakaza zla.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija