• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/intermagazin

21.09.2017

19:45

ERDOGAN BESAN, EVROPSKA UNIJA SLAGALA TURSKU: 54 godine čekamo pred vratima, neka ih zatvore i MI ĆEMO LAKO DONETI ODLUKU!

Vesti

ERDOGAN BESAN, EVROPSKA UNIJA SLAGALA TURSKU: 54 godine čekamo pred vratima, neka ih zatvore i MI ĆEMO LAKO DONETI ODLUKU!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan obraćajući se na Globalnom poslovnom forumu „Blumberg“ podsetio je da njegova zemlja već 54 godine čeka pred vratima Evropske unije, tvrdeći da su Tursku lagali

- Turskoj je, u stvari, nametnut politički embargo. Nisu nam rekli istinu tokom ovog procesa. Lagali su nas. Nisu poslali pomoć koju su obećali, niti je šalju – prenela je Erdoganove reči turska agencija „Anadolija“.

On je dodao da očekuje da EU donese odluku u vezi s odnosima s Turskom.

- Neka nam oni zatvore vrata i mi ćemo lako doneti odluku. Nismo ni zainteresovani, da Vam i to kažem, ali oni žele da Turska pobegne. E, ne može tako, mi nikada nismo bili oni koji beže iz ringa. Neka oni budu oni koji beže. Neka donesu odluku. Mi ćemo lako doneti našu odluku - poručio je turski predsednik, prenosi N1.

Erdogan je, komentarišući referendum o nezavisnosti koji Kurdi 25. septembra organizuju u Iraku, poručio da vlasti Kurdske regionalne uprave na severu Iraka ovim korakom prave grešku.

TURSKA PRETI SPREMNA JE ZA RAT: Erdogan neće dozvoliti STVARANJE KURDSKE DRŽAVE U SIRIJI!

ERDOGAN ODUVAO NATO PAKT: Baš me briga što Amerikanci besne jer smo od Rusije kupili S-400!

OTKRIVAMO! ŠTA SE KRIJE IZA POSETE TURSKOG LIDERA SARAJEVU: Erdogan tera Bakira u savez sa Srbijom?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

Ovaj bi trebalo da je vec shvatio da Turska koja je stvorena na okupiranim teritorijama nika nece uci u EU. Oni nikad nisu bili deo Evrope a niti ce biti. Ali sa njegovim ucenama i slanjem migranata mozda i uspe da nesto izdejstvuje sto bi bilo pogubno za Evropu uopste. On sada pokusava da pokaze da moze da utice na izbore u evropskim drzavama a sta bi tek bilo da je deo EU.

BorisDe

pre 6 godina

Muslimanim u EU nema mesta. To nije kompatibilno sa njihovim primitivizmom i ideologijom. Mi smo mi a oni nek imaju Aziju i Bliski istok pa i Afriku.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija