• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

21.09.2017

20:37

(VIDEO) KATALONIJA RUŠI ŠPANIJU: Madrid primenio silu, otcepljenje je uvod u PROPAST DRŽAVE!

Vesti

(VIDEO) KATALONIJA RUŠI ŠPANIJU: Madrid primenio silu, otcepljenje je uvod u PROPAST DRŽAVE!

Podeli vest

To što je Madrid primenio silu kako bi sprečio referendum o otcepljenju Katalonije, uvod je u nestabilnost čitave države
Tanjug/AP

Španska Vlada naložila je hapšenje organizatora referenduma o nezavisnosti Katalonije, koji je španski Ustavni sud proglasio neustavnim. Do sada je uhapšeno 12 političkih funkcionera Katalonije, a katalonskim javnim službama naloženo je da ne sarađuju sa organizatorima referenduma.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Subotica

pre 6 godina

Ima boga! Spancima svaka cast ali...zar nije Havijer Solana bio glavni komandant Natoa prilikom otimanja Kosova i bombardovanja Srbije?! Isto im se vraca samo, izglada da zapad vise priznaje silu nego referendum. Toliko o famoznoj demokratiji! \n

Nenad

pre 6 godina

Sto se evropa ne umesa nesme tako se brani rasturanje drzave da su i nasi tako na vreme postupili a ne lrimali novac da izdaju i prodaju sve ljudsko sto postoji \n

Bane

pre 6 godina

Pa čuveni Junker je u Briselu rekao da će priznati kataloniju ako se otcepi od Španije. A kao neće još biti član EU. Pa nije ni luda da bude.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija