• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

28.09.2017

18:40

(VIDEO) DVOJICA HITLEROVCA IZ ODREDA SMRTI ŽIVA: Nemačka neće da ih procesuira, nema dovoljno dokaza!

Vesti

(VIDEO) DVOJICA HITLEROVCA IZ ODREDA SMRTI ŽIVA: Nemačka neće da ih procesuira, nema dovoljno dokaza!

Podeli vest

Nemački novinari ušli su u trag dvojici osumnjičenih članova mobilnih odreda smrti Ajnzacgrupen Adolfa Hitlera, koje je identifikovao centar "Simon Vizental", ali oni negiraju da su učestvovali u ratnim masakrima

Jedan od dvojice osumnjičenih, 94-godišnji Kurt Gozdek, rekao je televiziji ARD da je bio član specijalne "SS" jedinice u okviru odreda Ajnzacgrupe C u Ukrajini 1941, ali da je radio na popravci vozila, prenosi AP.

(FOTO) ŠOKANTNO, AMERI ZNALI DA JE FIRER ŽIV: Doušnik CIA, fotografisao HITLERA DESET GODINA POSLE "SAMOUBISTVA"!

Drugi osumnjičeni, Herbert Valer (95), potvrdio je da je i njegovo ime bilo na spisku članova odreda Ajnzacgrupen, ali nije želeo da o tome iznese više detalja, pokazuju transkripti intervjua sa osumnjičenima u koje je američka agencija imala uvid uoči emitovanja koje je planirano za večeras. 

Nemački tužioci potvrđuju da su njih dvojica pod istragom, ali kažu da nemaju dovoljno dokaza da bi ih optužili.

ŠOK! NEMCI MANJINA U FRANKFURTU: Čak 51,2 odsto stanovnika migranti, U BRITANIJI MUHAMED NAJČEŠĆE IME!

Centar "Simon Vizental", koji je dao vlastima njihova imena 2014. godine, pokrenuo je pitanje zašto istraga toliko dugo traje.

EVO ŠTA BI SVE HITLER URADIO da je nekim slučajem pobedio U DRUGOM SVETSKOM RATU!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 6 godina

I ne treba da ih procesuira kao sto medjunarodni sud ne procesuira ratne zlocine nad Srbima od strane amerike 1999.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija