• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

29.09.2017

10:49

TRAMPE, ČUVAJ SE, STIGAO JE SRBIN! Tinejdžer republikanac TAJLER RUŽIĆ kandidat za guvernera Kanzasa!

Vesti

TRAMPE, ČUVAJ SE, STIGAO JE SRBIN! Tinejdžer republikanac TAJLER RUŽIĆ kandidat za guvernera Kanzasa!

Podeli vest

Za novog guvernera Kanzasa kandidovala su se tri tinejdžera, među kojima i 17-godišnji republikanac Tajler Ružić iz Preri Vilidža, javlja danas AP uz napomenu da Kanzas nema zakon koji određuje kvalifikacije za guvernera

 

U trci za naslednika republikanskog guvernera Sema Braunbeka, Tajleru Ružiću i njegovom protivkandidatu, 16-godišnjem demokrati Džeku Bergsonu iz Vičite, pridružio se Itan Rendlis (17), takođe iz Vičite.

List Kanzas siti star navodi da se srednjoškolac Rendlis za izbore za guvernera, koji će biti održani iduće godine, takođe kandiduje kao republikanac, a sebe naziva mešavinom konzervativca i libertarijanca.

Bez peticije, kandidat za guvernera plaća 2.207 dolara za kandidaturu, dok kandidat koji sakupi 5.000 potpisa plaća 670 dolara, napominje američka agencija.

kansascity.com

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Burda trans

pre 6 godina

Ha Srbin, pa ovaj klinac ti je cist amerikenjac, cak moze da bude i gori nego sto moze da se pretpostavi.

Cane

pre 6 godina

Moze a nemora jer rodjen je ovde da je pristigo onda sam siguran da bi bio gori jer neverovatno ali istinito pristigli srbi najruznije pricaju o srbima i srbiji a koliko se trude da zaborave jezik cak i u crkvi se trude da cela sluzba bude na engleskom.Jedino psovke a narocito ako se radi o visokim prestavnicima srbskog naroda e to obilato koriste

Stojan

pre 6 godina

Stvar je u tome sto ako bi dobio posao on se mora da dokaze kao Amerikanac i uvek ce ici protiv Srba jer to bi bilo kao neko dokazivanje. Takodje ako dava poslove Srbima ili bilo sta drugo i bez obzira sto bi islo po propisima, uvek bi bilo sumnje da je dao zato sto su Srbi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17