• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.09.2017

16:27

ISTINA OSLOBAĐA: Papa Franja objavio rat "lažnim vestima"

Vesti

ISTINA OSLOBAĐA: Papa Franja objavio rat "lažnim vestima"

Podeli vest

Papa Franja želi da se izbori protiv porasta lažnih vesti, koje dovode do izvrtanja činjenica i polarizacije mišljenja, saopštio je danas Vatikan

Papa je na svom Tviter nalogu napisao da je odabrao ovu temu za Svetski dan komunikacije 2018. godine, prenosi AFP.

- Odabrao sam ovu temu za Svetski dan komunikacije 2018. godine: ''Istina će vas osloboditi''. Lažne vesti i novinarstvo za mir- napisao je Franja na Tviteru.

On podseća novinare koliku odgovornost nose u svetu u kome dominiraju društvene mreže.

Papa je i sam bio žrtva lažnih vesti, kada je u februaru ove godine kardinalima i biskupima poslat lažni intervju sa njim.

Svetki dan komunikacije slavi se 13. maja.

PAPA FRANJA PORUČIO SVETU: Prihvatite migrante širom otvorenih ruku!

RASKOL U VATIKANU! STO SVEŠTENIKA OPTUŽILO PAPU FRANJU DA JE JERETIK: Drma se Sveta stolica, svet sa zebnjom čeka ishod!

ŠOKANTNO! Poglavar katoličke crkve PAPA FRANJA konačno priznao: HOĆU DA DOĐEM U SRBIJU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija