• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2017

08:43

OGLASIO SE I MADURO: "Brutalna represija" u Kataloniji, RAHOJ JE DIKTATOR I LICEMER!

Vesti

OGLASIO SE I MADURO: "Brutalna represija" u Kataloniji, RAHOJ JE DIKTATOR I LICEMER!

Podeli vest

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro osudio je "brutalnu represiju" nad demonstrantima koji su branili zabranjeni referendum o nezavisnosti Katalonije, a španskog premijera Marijana Rahoja je nazvao diktatorom

 

- Ne mešam se u unutrašnja pitanja Katalonije, Španije ili bilo koje druge zemlje, ali ovo su međunarodni događaji od velike važnosti... Represija je, po svemu sudeći, bila brutalna, zaista brutalna, jer ako su ljudi miroljubivi i mirni, ostavite ih na miru -  rekao je Maduro na državnoj televiziji.

- Ko je diktator? Nikolas Maduro ili Rahoj - koji je izabrao krv, batine i udarce protiv plemenitog naroda - kazao je Maduro pre nego što je uporedio događaje sa Frankovim dobom 1939-1975, preneo je AFP.

ŠPANSKI PREMIJER RAHOJ: U Kataloniji NIJE BILO NIKAKAVOG REFERENDUMA O NEZAVISNOSTI!

Rojters navodi da je Maduro kritikovao Rahoja jer je pokušao da zaustavi održavanje zabranjenog referenduma o nezavisnosti u Kataloniji i nazvao ga licemerom pošto podržava opoziciju u Venecueli, a "slama neistomišljenike" kod kuće.

- Našu ruku pružamo narodu Katalonije. Odupri se, Katalonijo! Latinska Amerika ti se divi - poručio je Maduro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija