• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2017

17:41

TRAMP O NAPADU U LAS VEGASU: Akt čistog zla!

Vesti

TRAMP O NAPADU U LAS VEGASU: Akt čistog zla!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp obratio se povodom napada u Las Vegasu, rekavši da je "nacija danas ujedinjena u žalosti, šoku i bolu"

U "aktu čistog zla", kako je Tramp nazvao napad na posetioce festivala muzike "Rut 91 harvest", poginulo je 50, a ranjeno 406 osoba, dok policija veruje da se napadač ubio.

U hotelskoj sobi na 32. spratu odakle je napadač pucao pronađeno je oko 10 komada oružja.

ŠOK! MISTERIOZNA ŽENA ZNALA ZA NAPAD U LAS VEGASU: Oni su svuda okolo... Svi ćete jebe*o umreti!

Istovremeno, portparol američke službe za unutrašnju bezbednost je izjavio da zasad ne postoje podaci koji bi ukazali na "kredibilnu pretnju" drugim javnim mestima u SAD, preneo je AFP.

ISIS PREUZEO ODGOVORNOST ZA NAPAD U LAS VEGASU: Napadač prešao u islam pre nekoliko meseci!

Šerif Džozef Lombardo je na konferenciji za novinare rekao da se veruje da se napadač ubio pre ulaska policije.

Napadač je ranije identifikovan kao 64-godišnji Stiven Pedok iz Nevade i veruje se da je u hotelskoj sobi bio od 28. septembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija