• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

03.10.2017

10:45

RUSKA AVIJACIJA BEZ MILOSTI PO DŽIHADISTIMA! Za 24 sata likvidirano NA STOTINE TERORISTA U SIRIJI!

Vesti

RUSKA AVIJACIJA BEZ MILOSTI PO DŽIHADISTIMA! Za 24 sata likvidirano NA STOTINE TERORISTA U SIRIJI!

Podeli vest

U poslednja 24 časa Vazdušno-kosmičkih snage Rusije nastavile su se likvidacijom terorističke grupe ISIS na istočnoj obali Eufrata, saopštio je zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov. Potvrđeni gubici terorista u tom regionu iznose 304 ubijenih i 170 ranjenih militanata

Likvidirano je sedam zapovednika ISIS različitih komandnih nivoa, uključujući Abu Islama el Kazakija poreklom iz Kazahstana, koji je bio koordinator akcija udarnih jedinica terorista u dolini Eufrata.

U napadu avijacije uništen je centar za obuku stranih najamnika ISIS, uključujući oko 40 militanata sa Severnog Kavkaza i mobilnu snajpersku terorističku grupu.

Uništeni su i tri kontrolna punkta, devet položaja terorista, osam tenkova, tri artiljerijska sistema, 17 vozila sa instaliranim teškim naoružanjem i četiri skladišta municije.

Zahvaljujući efikasnim akcijama Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije sirijska vojska nastavlja da oslobađa teritoriju preko reke Eufrata od militanata DAEŠ-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija