• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.10.2017

11:15

IVANA TRAMP OTKRILA TAJNE BRAKA SA DONALDOM: Prilazi mi jedna plavuša i kaže: Volim TVOG MUŽA!

Vesti

IVANA TRAMP OTKRILA TAJNE BRAKA SA DONALDOM: Prilazi mi jedna plavuša i kaže: Volim TVOG MUŽA!

Podeli vest

Nova knjiga Ivane Tramp, bivše supruge predsednika SAD, otkriva detalje o njihovom zajedničkom životu, uključujući i razvod, o kome su američki tabloidi brujali nedeljama

Ivana Tramp, koja je bila u braku sa Donaldom Trampom od 1977. do 1992. godine, u knjizi "Odgajanje Trampa" piše da je jednog decembarskog dana 1989. godine znala da je njihov brak prišao kraju.

 "Prilazi mi jedna plavuša i kaže: ''Ja sam Marla i volim tvog muža. Voliš li ga ti?'' 

- Gubi se. Volim svoga muža. Nisam se ponela kao dama, ali bila sam šokirana", piše Ivana Tramp u svojoj novoj knjizi.

Javna afera Donalda Trampa sa Marlom Mejpls izrodila je čuveni naslov "Najbolji seks koji sam ikada imao" u "Njujork postu" 1990. godine.

AP PHOTO

Nakon što se razveo od Ivane, Donald Tramp je oženio Mejplsovu 1993. godine.

Trampova bivša žena priseća se u knjizi koliko je "ludo" bilo to što nije mogla da upali televizor, a da ne čuje svoje ime.


U dobrom delu knjige, Ivana Tramp se priseća svog odrastanja u Evropi, početaka manekenske karijere u Njujorku i opisuje kada se prvi put upoznala sa Donaldom Trampom.

BIĆE HAOS! Prva žena Donalda Trampa ulazi u kuću Velikog brata?

Prema njenim rečima, on je njoj i njenim prijateljicama obezbedio sto u luksuznom menhetnskom restoranu, platio račun i poslao "kadilaka" da je vrati u hotel.

 - Instinkti su mi rekli da je Donald pametan i duhovit - piše ona u knjizi.

Agencija AP došla je ranije do primerka knjige, koja bi trebalo da bude puštena u prodaju sledeće nedelje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Pa zasto mora da se sminka kao neka najlaksa.....??? Zasto nema ukusa za odevanje, boju odece i kroj za njene godine i njen izgled???? Pa kad ima tu nesrecu da ima takve ruke i telo sto ih nije pokrila a ne razgolitila da svi vide. Nemam nista protiv starijih zena, imaju srecu da dozive starije godine, ali te godine ostavljaju trag na telu pa je potrebno neke nedostatke i prikriti sa odecom kad je vec dozvolila da bas tako propadne.

Nedja

pre 6 godina

Pa ona je bila razvedena i sponzorusa jos pre nego sto je upoznala Trampa

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija