• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2017

23:42

(VIDEO) SEVERNOKOREJSKI MINISTAR RI ZAPRETIO: Tramp je "zapalio fitilj rata" AMERIKA NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO!

Vesti

(VIDEO) SEVERNOKOREJSKI MINISTAR RI ZAPRETIO: Tramp je "zapalio fitilj rata" AMERIKA NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp "zapalio je fitilj rata" sa Severnom Korejom, izjavio je danas severnokorejski ministar spoljnih poslova Ri Jong Ho

- Sa njegovim ratobornim i bezumnim govorom u Ujedinjenim nacijama, Tramp je, može se reći, upalio fitilj rata protiv nas - rekao je Ri za rusku agenciju Tas s.

On je upozorio da američke provokacije, poput Trampovog obećanja na Generalnoj skupštini UN da će u potpunosti uništiti Severnu Koreju, neće ostati bez odgovora Pjongjanga.

-  Kim Džong-un je rekao da naše strateške snage sa neiscrpnom snagom, koja još nije poznata svima, neće dozvoliti da Amerika, agresorska zemlja, prođe nekažnjeno- rekao je Ri. 

UZNEMIRUJUĆE! AMERI REŠILI DA NAPADNU SEVERNU KOREJU: Ludi Pas Matis naredio PRIPREME ZA NUKLEARNI RAT!

Istovremeno, nuklearno oružje Severne Koreje nazvao je "mačem pravde". 

Prema njegovim rečima, nuklearni program Severne Koreje služi za odvraćanje čime se garantuje pravo zemlje na suverenitet u vreme "agresivne politike SAD prema Pjongjangu".

ZVANIČNIK BELE KUĆE TVRDI: Tramp nije odustao od vojne opcije za Severnu Koreju!

Ri, takođe, tvrdi da je Severna Koreja skoro postigla "ravnotežu snaga" sa SAD. 

- Skoro smo stigli do završne tačke na putu ka našem konačnom cilju, ka postizanju realne ravnoteže snaga sa SAD. Naše nuklearno oružje nikad neće biti predmet pregovora dok američka politika pritiska na Severnu Koreju ne bude promenjena iz korena jednom za svagda- rekao je on.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija