• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2017

23:59

DONALDU SE CRNO PIŠE: Kongresmen Al Grin predstavio rezoluciju za TRAMPOV OPOZIV!

Vesti

DONALDU SE CRNO PIŠE: Kongresmen Al Grin predstavio rezoluciju za TRAMPOV OPOZIV!

Podeli vest

Kongresmen Al Grin predstavio je danas rezoluciju za opoziv predsednika Donalda Trampa, ali ju je povukao pre bilo kakve zakonodavne akcije

On je, ipak, najavio da će takvu rezoluciju ponovo podneti i da namerava da na kraju da izdejstvuje da se o njoj glasa. 

Grin, demokrata iz Teksasa, predstavio je rezoluciju od 15 strana u Predstavničkom domu američkog Kongresa, u kojoj se Tramp ne optužuje za zločine. Grin kaže da to i nije potrebno za opoziv.

Umesto toga, on navodi Trampove izjave i akcije o muslimanima, žrtvama uragana na Portoriku, transrodnim osobama, sportistima... 

Grin tvrdi da Tramp, između ostalog, podstiče rasizam, seksizam, mržnju, ksenofobiju....

Pomoću posebne procedure, kongresmen Grin bi mogao da izdejstvuje glasanje o rezoluciji za opoziv predsednika Trampa, navodi AP. 

On je, ipak, u jednom intervjuu rekao da, za sada, samo želi da privuče pažnju kolega kongresmena i glasača na svoje napore.

ŠOKANTNO! PISAC IZ 19. VEKA PREDVIDEO TRAMPA I PROPAST AMERIKE: Njegove knjige " Avanture Barona Trampa" i "POSLEDNJI PREDSEDNIK", AKTUELNIJE NEGO IKAD!

(VIDEO) TRAMP NASTAVLJA DA "BRILJIRA"! Pomogao razorenom Portoriku tako što im je bacao ubruse i poručio da su PREMAŠILI BUDŽET!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija