• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Russiainsider

13.10.2017

22:58

KAKO JE VLADIMIR PUTIN SPASAO RUSIJU OD PROPASTI: Kao vetar nevidljiv, ali dovoljno snažan da GA SVI OSETE, PROMENIO JE SVET ZAUVEK!

Vesti

KAKO JE VLADIMIR PUTIN SPASAO RUSIJU OD PROPASTI: Kao vetar nevidljiv, ali dovoljno snažan da GA SVI OSETE, PROMENIO JE SVET ZAUVEK!

Podeli vest

2000. i 2017. godina za Ruse ne mogu biti različitije. Oduzeli su Rusiji njene istorijske teritorije. Podelili su i razdvojili njen narod, i bili su spremni da je rasparčaju iznutra

Sve je bilo spremno. Imali su prethodno napravljene etničke teritorije sa sopstvenim zastavama i himnama i vladama, koje su oni odabrali. Štampali su i isporučivali novac u ove izmišljene zemlje, poput “Uralske Republike“, piše “Russiainsider”

Hasavjurt ( sporazum posle čečenskog rata) sproveden od strane marionetskih likvidatora Rusije, signalizirao je početak kraja same Rusije.

Etničke republike su čekale u niskom startu. Očekivalo se da će Tatarstan biti prvi. Satanski Zapad se spremao da preuzme Kazan i druge teritorije.

Bez tenkova, bez invazija stranih vojski, bez bombardovanja i hemijskih napada. Rusija se brzo smanjivala. Prema njihovim planovima, bila bi smanjena na veličinu Velike moskovske kneževine, a oni bi pripremili monarhiju spremnu da zavlada nad Rusima.

Beznadežno siromaštvo, pustoš, ruševine, ubistva na ulicama gradova, mafijaški ratovi, reketiranje, “političari“ i “biznismeni“ koji pružaju otvorenu pomoć islamskim teroristima i međunarodnim plaćenicima koji vode ratove na Kavkazu. Centralni klubovi u Moskvi su zabavljali sponzore onih koji su ubijali ruske vojnike.

Vladine pozicije u Kremlju i parlamentu Bele kuće su bile okupirane od strane onih koji su slali ruske vojnike na Kavkaz da budu ubijeni, istovremeno šaljući informacije o njima džihadistima i stranim specijalnim snagama i drugim ubicama koji su putovali na Kavkaz sa svih strana sveta da učestvuju u lovu na Ruse.

Tanjug

Jedina stvar koja se povećavala i rasla na teritoriji Rusije su bila groblja. Proporcionalno, rasli su i lični bankovni računi članova likvidacionih timova.

Unutar luksuznih klubova u centru Moskve i u inostranstvu, oni su proslavljali beskrajni karneval pobednika. Slavili su rusku sahranu.

Dehumanizovali su ih. Prikazali su ih kao mršave svinje koje su javno klali. Prikazali su ih kao gole pijanice koji nose pseće ogrlice, sklupčani na podu uz stopala svojih gospodara. Bili su sigurni da će oni ostati tu na lancu, služeći njima, pobednicima.

Njihova kreativna klasa je slavila ruski poraz. Vređali su ih i pljuvali u lice. Kada su bili umorni, jeli su i pili na račun Rusa, a nakon što se osveže, nastavljali su da pljuju na njih, njihovu istoriju, njihov karakter, i njihovu veru.

Iz SAD-a su im slali pileće kosti. U zamenu su uzimali besplatnu naftu i gas, zlato i dijamante, krzno, uranijum, drvo i umetnička dela, naučna otkrića i izume, znanje, tajne tehnologije i naučnike, robove, ljudske organe, devojčice i dečake u predpubertetskom periodu za rad u prostitucionim krugovima Evrope, Turske, Bliskog istoka, SAD-a, pa čak i Afrike.

Teritorije bivših republika su zgrabljene sa svim ljudima koji su živeli tamo. Počeli su da ih proždiru polako, čekajući potpunu likvidaciju Rusije, da bi nastavili dalje i totalno ih uništili.

Tanjug

Razvili su odvojene delove rasturene nacije u ljudsko đubrivo, i počeli da stvaraju nove menadžere da vode ovu novu svetsku kompaniju sa potpuno ukradenim industrijama i infrastrukturama koje su spremne za korišćenje.

Oni su preštampavali mape sa novim svetskim poretkom i granicama, sa Kinom koja je dobila svoj deo plena na teritorijama Tadžikistina, Kazahstana i Uzbekistana, i Turskom koja je preuzimala Azerbejdžan i Jermeniju.

Poljska, Nemačka, Britanija, Španija, Danska i drugi bi imali svoje lične ruske robove, teritorije i jeftine prostitutke. Građani Izraela su videli sebe kako postaju menadžeri svih tih teritorija.

SAD su želele samo jednu stvar, vlasništvo nad svim što se nalazi ispod Rusije, svim njihovim mineralnim resursima.

AP PHOTO

Kada je Putin došao, niko nije verovao da će on moći da zaustavi ono što je izgledalo neizbežno

Vodio je ratove. Niko nije primetio, i niko nije video ništa. Njegova aktivnost je bila fenomenalna, poput vetra, nevidljiva, ali dovoljno snažna da svi osete rezultate njegovih napora.

Njegovi ratovi su bili kao radijacija, neprimetni za čula, ali ih zasigurno ubijajući polako sa sve većom koncentracijom.

Prošle su godine, i sve se promenilo, njegovom zaslugom. Pre poslednjeg rata, za svaki slučaj, bio je spreman da umre.

Distancirao se od ljudi koje je najviše voleo, tako da oni ne bi morali da umru sa njim. I otišao je u rat. Posvetio je svoj život tome da spase svoj narod. Žrtvovao je sebe i izbavio čitavu naicju iz čeljusti bezdana. On je promenio svet zauvek.

PUTIN JE DOBIO SVE BITKE, ALI NE I OVAJ RAT: Od zemlje na izdisaju, STVORIO JE SVETSKU VELESILU, ipak jedna stvar mu zadaje TEŠKU GLAVOBOLJU!

TAMNA STRANA RUŠI PUTINA: Moćnici osnovali "kabinet iz senke" s jednim ciljem - DA UKROTE PREDSEDNIKA RUSIJE!

(VIDEO) PANIKA U BRITANIJI! PUTIN JEDNOM BOMBOM MOŽE DA IZBACI IZ STROJA CELU ARMIJU: Elektromagnetno oružje seje strah u NATO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija