• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2017

22:38

(VIDEO) RUSIJA NAJOZBILJNIJE UPOZORILA AMERIKU: Trampu bi bilo bolje da ne izaziva, IRAN NIJE SEVERNA KOREJA!

Vesti

(VIDEO) RUSIJA NAJOZBILJNIJE UPOZORILA AMERIKU: Trampu bi bilo bolje da ne izaziva, IRAN NIJE SEVERNA KOREJA!

Podeli vest

Predsedniku SAD Donaldu Trampu bi bilo bolje da ne izaziva Iran, njegov vojni potencijal je višestruko veći od od mogućnosti Severne Koreje, izjavio je za Sputnjik prvi zamenik zamenika predsednika Komiteta Saveta federacije za odbranu i bezbednost Franc Klincevič
Public

Čovek je zvezda, to potvrđuje cela delatnost Donalda Trampa na dužnosti predsednika SAD. Nekad je teško napraviti razliku - da li se radi o predstavi ili su to realne namere- rekao je senator.

On nije isključio da su i poslednje izjave Trampa o Iranu slične „mahanjima ruku“ kao u slučaju Severne Koreje.

- Donald Tramp treba da razume da su izlazak SAD iz Pariskog sporazuma o klimi i Uneska i raskid nuklearnog sporazuma sa Iranom, sa tačke gledišta međunarodne bezbednosti, različite stvari- rekao je Klincevič.

- Kao vojnik, mogu sa sigurnošću da kažem da vojni potencijal Irana višestruko prevazilazi mogućnosti Severne Koreje i da bi Americi bilo bolje da ne kušaju snagu ove bliskoistočne države. Kako god, ne bih se igrao sa tim- dodao je zakonodavac.

defence-update

Politika nije pozorišna scena, „ako je na sceni oružje, ono će obavezno opaliti“, zaključio je Klincevič.

Predsednik SAD Donald Tramp je u petak u obraćanju Amerikancima odbio da zvanično potvrdi kongresu da Iran ne poštuje sporazum o nuklearnom programu, ali nije ni na međunarodnom nivou osporio da Iran poštuje sporazum.

Tramp je rekao i da će Bela kuća sarađivati sa kongresom na „ozbiljnim nedostacima“ međunarodnog sporazuma sa Iranom i obećao da će SAD uvesti nove sankcije Iranu zbog podrške terorizmu.

UDRUŽUJU SE NEPRIJATELJI AMERIKE: Severna Koreja pozvala Iran U BORBU PROTIV NEPRAVDE!

TRAMP OBJAVIO "RAT" IRANU I IZAZVAO HAOS: Od saveznika pravi neprijatelje, EVROPA SE OKREĆE RUSIJI I KINI?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija