• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

23.10.2017

18:12

(VIDEO) PUTIN TESTIRAO ZASTRAŠUJUĆU RAKETU: Modernizacije ruske vojske ledi krv u venama NATO!

Vesti

(VIDEO) PUTIN TESTIRAO ZASTRAŠUJUĆU RAKETU: Modernizacije ruske vojske ledi krv u venama NATO!

Podeli vest

Američki portal "Njuzvik" je sa zabrinutošću javio da je održano testiranje nove ruske rakete za kompleks "Iskander" na poligonu "Kapustin jar"

Portal je naveo da je testiranje rakete "još jedna potvrda nastavka modernizacije ruske vojske".

- Šta raketu za "Iskander M" čini zastrašujućom dopunom za arsenal ruske vojske to su njene karakteristike. Iskander ima domet više od 400 kilometara i težinu od 700 kilograma - piše portal.

Podsetimo, 18. oktobra je objavljeno da se na poligonu "Kapustin jar" održava testiranje nove rakete za komplekse "Iskander".

Inače, u Rusiji su u toku vojne vežbe pripadnika raketnih snaga tokom kojih su uz pomoć "Iskandera M" gađali objekte uslovnog protivnika, uništivši fabriku za proizvodnju eksploziva.

U manevrima je učestvovalo oko 500 vojnika i 60 jedinica vojne tehnike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija