• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

24.10.2017

11:03

UZBUNA U MOSKVI: Pucano na kuću potpredsednika vlade Dmitrija Rogozina!

Vesti

UZBUNA U MOSKVI: Pucano na kuću potpredsednika vlade Dmitrija Rogozina!

Podeli vest

Dmitrij Rogozin, zamenik ruskog premijera, doživeo je krajnje neprijatnu situaciju kada je pucano na njegovu kuću u elitnom delu Moskve, gde živi sa porodicom

To je izazvalo munjevitu reakciju policije i FSB-a, čiji su agenti opkolili rezidencijalni kompleks u zapadnom delu Moskve.

Na kraju se ispostavilo da na prozor Rogozinove kuće nije pucano bojevom municijom, već iz vazdušne puške, piše "Life.ru".

Prema prvim informacijama koje su se pojavile u ruskim medijima, napadači su malolentni delinkventi, koji nisu pucali samo na Rogozinovu kuću, već i na rezidencije njegovih suseda.

Za sada niko nije uhapšen, a policija intenzivno traga za napadačima.

Dmitrij Olegovič Rogozin je diplomata i doktor filozofskih nauka. Bio je stalni predstavnik Ruske Federacije pri NATO-u od 2008. do 2011. godine. Od 2011. zamenik je predsednika Vlade Ruske Federacije zadužen za odbrambenu industriju. On se nije obraćao medijima povodom incidenta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija