• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2017

15:08

AMERIKA ČEKA! Danas bi Tramp trebalo da otkrije tajna dokumenta o Kenediju!

Vesti

AMERIKA ČEKA! Danas bi Tramp trebalo da otkrije tajna dokumenta o Kenediju!

Podeli vest

Očekuje sa da danas budu objavljena do sada tajna dokumenta o ubistvu američkog predsednika Džona Ficdžeralda Kenedija. Stručnjaci ne očekuju "velika otkrića"

Američki predsednik koga su zvali i Džej Ef Kej (JFK) ubijen je 22. novembra 1963. Komisija koja je istraživala ubistvo 46-godišnjeg harizmatičnog predsednika zaključila je da ga je ubio bivši strelac prve klase američke Mornarice Li Harvi Osvald i da je u tome bio sam, prenosi AFP.

Međutim, ta zvanična verzija već godinama "ne pije vodu" kod mnogih, pa o ubistvu Kenedija postoji mnogo verzija i teorija zavere. 

TRAMPOVA GLAVA NA PANJU! Ako u četvrtak ne otvori tajna dosijea o Kenediju RAZBESNEĆE CELU DRŽAVU, a ako to učini UBIĆE GA CIA!

Kako su agencije prethodno izvestile, američki predsednik Donald Tramp izjavio je prošle nedelje da je odobrio otkrivanje preostalih 3.100 fajlova o ovom slučaju, koji sadrže na desetine hiljada, možda čak i stotine hiljada dokumenata. 

- Predsednik smatra da bi ova dokumenta trebalo da budu dostupna u interesu potpune transparentnosti, osim, ako suprotno ne odluče agencije koje se bave nacionalnom bezbednošću - saopštila je Bela kuća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija