• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org

26.10.2017

22:22

ŠOK! AMERI TVRDE DA SU KENEDIJA UBILI RUSI: Moskva odgovara: TO SU DIVLJAČKE INSINUACIJE!

Vesti

ŠOK! AMERI TVRDE DA SU KENEDIJA UBILI RUSI: Moskva odgovara: TO SU DIVLJAČKE INSINUACIJE!

Podeli vest

Pokušaji da se ubistvo Džona Kenedija poveže sa Rusijom su divljačke insinuacije, ocenila je portparolka Ministarstva inostranih poslova RF Marija Zaharova

Zaharova je regaovala povodom pisanja američkih medija da je navodni Kenedijem ubica Li Harvi Osvald dok je boravio u SSSR "mogao stupiti u kontakt sa sovjetskim specijalnim službama i proći odgovarajuću obuku".

- U SAD su informacije o tom atentatu decenijama držane u tajnosti. A ako se sada odjednom počinju konstruisati divljačke insinuacije u čiji kontekst se uvlači Ruska Federacija - onda je to samo za žaljenje. Jer, i o tom zločinu su potrebne informacije, a ne dezinformacije - istakla je ona.

PROGLASILI GA LUDAKOM JER JE BRANIO SRBE I USTAV SAD! Kongresmen čije su reči zaledile Amere završio na stubu srama!

Zaharova nije krila da je "potresena i samim načinom postavljanja pitanja".

- Stvar se izvrće. Tako da čak nisam ni zamišljala da je tako nešto moguće - kaže.

(VIDEO) MISTERIJA SLIČICE 313: Metak Kenediju PROSIPA MOZAK, TRENUTAK ISEČEN iz filma o atentatu na predsednika SAD!

Dodala je da je objavljivanje nove "porcije" dokumenata o ubistvu Kenedija "suverena stvar Sjedinjenih Država", kao i da odlično razume pažnju koju to privlači u svetu kod istoričara, politikologa i ljudi koji su godinama pokušavali da dođu do istine o atentatu.

SRBI NAJZNAČAJNIJI AMERIČKI GENERALI: Bez njih vojska SAD nikad ne bi postala najmoćnija sila na svetu!

Podsetimo, Donald Tramp je najavio da će hiljade novih dokumenata o ubistvu 35-og predsednika u Dalasu biti objavljene krajem oktobra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 6 godina

To je ziva istina.pokusali su da ubiju i paju patka.mikija mausa i pticu trkacicu.

Vlada

pre 6 godina

Pa sta ste drugo ocekivali. Oni uce i Hrvatsku Vladu kako da menjaju Istoriju. Brate oni su totalno odlepili.

Barbara Liry

pre 6 godina

Ima li kraja ludilu? Imaju Rusi srece da nisu optuzeni ca 11. septembar 2001.

maksimovic

pre 6 godina

Da ste pre par dana objavili moj komentar,mnogima bi već bilo mnogo jasnije šta je povod za mnoge atentate kroz istoriju.Iza velike većine stoje iste organizacije i uvek kad se zagolica molo istine,oni usmere pažnju u pogrešnom smeru.To se i sada dešava.Pošto niste to objavili,ostaju mi samo dve dileme ili ste deo te organizacije ili nemate trunke kuraži.Ili se neko zadužen za komentare,nedovoljno razume u ove problematične teme i daje sebi za pravo da ne objavi ono što ne razume.Hvala.

gedza

pre 6 godina

Jos ce tvrditi i da su tu gde su pre okupatora indijanaca.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija