• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.10.2017

10:03

(VIDEO) KRESNULI SE NA POSLU, SAD IM PRETI OTKAZ! SEKS-SKANDAL trese britansku državnu upravu!

Vesti

(VIDEO) KRESNULI SE NA POSLU, SAD IM PRETI OTKAZ! SEKS-SKANDAL trese britansku državnu upravu!

Podeli vest

Radnica britanske službe za zapošljavanje oralno zadovoljila pripadnika obezbeđenja u dvorištu zgrade na pauzi. Oboje su suspendovani, a nakon istrage prestupa mogli bi da budu i otpušteni

Loš izbor lokacije
Nisam mogao da verujem da imaju seks u dvorištu okruženom zgradama. Neko dete je moglo da ih vidi
komšija

Dvoje Britanaca, radnika nacionalne službe za zapošljavanje u gradu Halu, moglo bi da ostane bez posla jer su imali seks na radnom mestu. Službenica te javne ustanove oralno je zadovoljila radnika obezbeđenja na pauzi u dvorištu zgrade, međutim, to su snimile komšije, a nakon što je video objavljen, ljubavnici su suspendovani.

Na video-snimku se vide radnica službe za zapošljavanje i pripadnik obezbeđenja firme "G4S" kako tokom radnog vremena izlaze u dvorište zgrade na pauzu za cigaretu. Budući da tamo nije bilo nikog osim njih, opustili su se i počeli strasno da se ljube.

- Muškarac u beloj košulji je u jednom trenutku počeo da dira ženu za grudi i ljubi je u vrat. Onda je, u jeku strasti, otkopčao svoj šlic na pantalonama. Ona se spustila i počela da ga oralno zadovoljava. Sve je trajalo nekoliko minuta - rekao je komšija, koji je snimio video.

Čak 11% radnika ima seks na poslu

Najmanje 11 odsto radnika u Velikoj Britaniji redovno ima seks na poslu, pokazale su ankete organizacije za javno mnjenje "Jelou oktopus".
Prema tom istraživanju, većina zaposlenih ima seksualne odnose sa kolegama u kancelarijama posle radnog vremena. Međutim, trećina je navela da ima seks čak i u toku radnog vremena. Takođe, oko pet odsto žena i 13 odsto muškaraca priznalo je da redovno masturbira na poslu.

On je istakao da je bio šokiran onim što vidi jer je scena bila nedolična.

- Nisam mogao da verujem da su ti ljudi odlučili da imaju seks u dvorištu okruženom stambenim zgradama. Neko dete je moglo da ih vidi - naveo je sused koji je poslao snimak medijima.

Nakon što je video dospeo u javnost, dvoje službenika našlo se u velikom problemu. Kompanija za obezbeđenje "G4S" potvrdila je da muškarac sa snimka radi za njih i navela da je suspendovan.

- Suspenzija će trajati dok traje istraga o incidentu. Preduzećemo sve akcije na koje imamo pravo po zakonu, a jedna od njih je i prekid radnog odnosa - kazao je direktor "G4S" Krejg Prajs.

Rukovodioci nacionalne službe za zapošljavanje takođe su naveli da istražuju slučaj i da će preduzeti disciplinske mere. I oni su svoju radnicu koja je oralno zadovoljila pripadnika obezbeđenja suspendovali.

SNIMAK POGLEDAJTE OVDE!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija