• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti-online.rs

29.10.2017

21:24

(VIDEO) RUSI SNIMILI KAKO SAD POMAŽU ISIS: Vašington uhvaćen u laži, TERORISTI SU NJIHOVI IGRAČI!

Vesti

(VIDEO) RUSI SNIMILI KAKO SAD POMAŽU ISIS: Vašington uhvaćen u laži, TERORISTI SU NJIHOVI IGRAČI!

Podeli vest

Rusko ministarstvo odbrane tvrdi da je, zahvaljujući SAD, više od hiljadu militanata Islamske države, zajedno s oružjem, sigurno napustilo sirijski grad. Štaviše, Moskva je emitovala i snimak koji pokazuje evakuaciju boraca ISIS

 Uoči završetka operacije oslobođenja sirijske Rake američki zvaničnici nekoliko puta su obećali da koalicija kojom rukovode neće dozvoliti pripadnicima terorističke organizacije Islamska država da napuste grad.

Međutim, u praksi se desilo suprotno, barem ako je verovati Ruskom ministarstvu odbrane. Rusi su objavili da je, zahvaljujući SAD, više od hiljadu militanata Islamske države, zajedno s oružjem, sigurno napustilo sirijski grad.

NAJVEĆA GREŠNICA NA SVETU! Muslimani joj pretili ODSECANJEM GLAVE, sad hrišćani hoće da je ubiju ZBOG OVE SLIKE!

Na objavljenom videu navodno se vidi kako konvoj džihadista od desetak kamiona i autobusa napušta sirijski grad. Rusko ministarstvo dodaje da se na snimku vidi i kako teroristi sa sobom nose oružje, i to bez straha da će ih neko napasti. 

Zaključuje se da su otišli u pravcu Dejr ez Zor

(FOTO) ISLAMISTI PRETE MUNDIJALU: Mudžahedini će doći u Rusiju i spaliće vas!

(VIDEO) AMERI U ŠOKU! RUSI I SIRIJCI OTELI NATO OKLOPNA VOZILA I TENKOVE: ISIS je mogao da naoruža celu diviziju!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 6 godina

Taj ruski snimak ne važi, nisu se prijavili Pentagonu za javno snimanje ! Ilegalni snimci ne važe - bar tako Pentagon kaže !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija