• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.11.2017

10:37

(HOT FOTO) RAZGAĆENE BI DA RUŠE PUTINA! Predsednička trka u Rusiji biće, izgleda, KRAJNJE "NEIZVESNA"!

Vesti

(HOT FOTO) RAZGAĆENE BI DA RUŠE PUTINA! Predsednička trka u Rusiji biće, izgleda, KRAJNJE "NEIZVESNA"!

Podeli vest

Jekaterina Gordon (37), novinarka, pevačica, tekstopisac i advokatica, najavila kandidaturu za predsednika Rusije na izborima u martu 2018. Pre dve nedelje to je uradila i voditeljka Ksenija Sobčak (35)

Pravda za žene
Cilj moje kampanje biće da branim prava žena i dece
Jekaterina Gordon

Dve starlete žele da sruše ruskog predsednika Vladimira Putina. Jekaterina Gordon (37), koja za sebe kaže da je novinarka, pevačica, tekstopisac i advokatica, a građani je nazivaju starletom, najavila je u ponedeljak da će se kandidovati za predsednika Rusije na izborima u martu 2018. To je uradila samo dve nedelje nakon što je voditeljka i starleta Ksenija Sobčak (35), inače Putinova kumica, takođe ušla u predsedničku trku.

Gordonova je najavila kandidaturu na svom sajtu Gordonzabab.ru i na Jutjubu. Ona je kazala da će cilj njene kampanje biti borba za sve samohrane majke, žene i decu i njihova prava.

Peskov: Imaju pravo da se kandiduju

Kandidature Gordonove i Sobčakove komentarisao je i Putinov portparol Dmitrij Peskov. On je kazao da njih dve imaju puno pravo da se bore za funkciju predsednika.
- Naš ustav dopušta svakome ko skupi 300.000 glasova podrške građana da se kandiduje na izborima. Političko iskustvo tu nije neophodno. Ipak, rano je da spekulišemo o rivalima Vladimira Putina jer se on još nije kandidovao na izborima - rekao je Peskov.

- Zovem se Jekaterina Gordon. Imam 37 godina i odlučila sam da iskoristim svoje pravo i kandidujem se za predsednicu Rusije. Radila sam kao novinarka 10 godina, a već pet godina imam svoju advokatsku kancelariju koja se bori za prava dece i samohranih majki. Imam dvojicu sinova, sama ih odgajam i znam s čime se suočavaju samohrane mame. Zato će cilj moje kampanje biti da branim prava žena i dece - kazala je Gordonova, koja je završila dva fakulteta, pedagogiju i prava.

Ona je dodala da nema iskustva u politici, ali da je sigurna da će uspeti da skupi 300.000 potpisa, koliko joj je potrebno da bi mogla da preda i zvaničnu kandidaturu. Ona računa i na podršku fanova rok grupe "Blondrok", u kojoj peva.

- Ljudi će glasati po svojoj savesti. Najverovatnije ću biti jedini kandidat kog nije odobrila administracija predsednika Vladimira Putina. Nisam bogata i glamurozna, niti sam rođena sa srebrnom kašikom u ustima - istakla je Gordonova.

Dvaput se udavala za istog čoveka

Informer

Jekaterina Gordon udavala se tri puta, od čega dva puta za istog čoveka. Ona se prvi put udala kad je imala 20 godina za ruskog glumca i režisera Aleksandra Gordona (53), a razvela se 2006. Drugi njen muž bio je producent Sergej Žorin, sa kojim se venčala 2011. i razvela godinu dana kasnije. Za njega se opet udala 2014, ali su se iste godine ponovo rastavili. Par ima petogodišnjeg sina Danila. Posle trećeg razvoda, Gordonova se opet porodila u februaru ove godine i rodila sina Serafima, a javnosti nije otkrila ko je otac deteta.


RUSKA KRALJICA SKANDALA i ćerka Putinovog najboljeg prijatelja, KANDIDUJE SE NA IZBORIMA PROTIV PUTINA!

(VIDEO) JOŠ JEDNA LEPOTICA IDE NA MEGDAN PUTINU! Raskošna Jekatarina kandidat za predsednika Rusije!

To su mnogi protumačili kao napad na njenu konkurentkinju Kseniju Sobčak, inače, ćerku bivšeg gradonačelnika Sankt Peterburga i Putinovog mentora Anatolija Sobčaka. Naime, Gordonova i Sobčakova već godinama nisu u dobrim odnosima i nekoliko puta dosad su se svađale preko medija. Ipak, stručnjaci procenjuju da će Sobčakova, koju zovu i ruska Paris Hilton, na izborima dobiti mnogo više glasova od Gordonove jer je poznatija i ima više obožavatelja.

Takođe, mnogi tvrde da je Sobčakova, zbog veza njenog oca i Putina, veoma bliska Kremlju i da iza njene kandidature stoji predsednik Rusije. Sobčakova je negirala da se kandidovala da bi pomogla Putinu i opoziciji uzela glasove, ali je ipak priznala da se srela sa ruskim predsednikom pre nego što je najavila kandidaturu.

- Srela sam se s Putinom kad smo snimali dokumentarac koji pravim o svom ocu Anatoliju. Obavestila sam ga da ćemo biti rivali na izborima. Nije bio oduševljen - kazala je Sobčakova, koja se proslavila kao voditeljka dva rijalitija u Rusiji i redovno je na stranicama tabloida.

POGLEDAJTE JOŠ NEKE ADUTE KANDIDATKINJA:

Informer
Informer
Informer
Informer


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija