• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2017

13:28

EVAKUISAN škotski parlament zbog sumnjivih paketa!

Vesti

EVAKUISAN škotski parlament zbog sumnjivih paketa!

Podeli vest

Deo škotskog parlamenta evakuisan je danas nakon što su u zgradi pronađena tri sumnjiva paketa sa belim prahom, javljaju britanski mediji

 - Sumnjivi paketi poslati su jednom torijevskom (konzervativnom) poslaniku - rekao je Rojtersu neimenovani izvor u parlamentu.

Policija je potvrdila da je zgrada škotskog parlamenta evakuisana i da je incident u toku.

Poslanici i osoblje škotskog parlamenta istrčali su iz zgrade, dok su pripadnici policije i vatrogasci pohrlili na lice mesta, nakon što je sumnjiv paket pronađen oko 11:30 sati, navode britanski mediji.

Jedan član osoblja parlamenta otvorio je paket i utvrdio da se u njemu nalazi beli prah, a u zgradi parlamenta nalaze se još dva paketa od istog pošiljaoca, ali oni nisu otvo
reni.

Veruje se da su paketi poslati Torijevcima - poslanicima Liz Smit i Edvardu Mauntinu, navode britanski mediji.

Prema rečima portparola škotskog parlamenta, paketi su pronađeni na spratu gde se nalaze prostorije Torijevaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija