• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

08.11.2017

14:18

(FOTO) RUSKI HANIBAL! Pozvao je ženu na romantičnu večeru, a onda joj je POJEO delove TELA

Vesti

(FOTO) RUSKI HANIBAL! Pozvao je ženu na romantičnu večeru, a onda joj je POJEO delove TELA

Podeli vest

Ruski "Hanibal Lektor" pozvao je jednu medicinsku sestru na dejt u svoj stan. Tokom romantične večere nije ni slutila da će biti iskasapljena. Pojedeni su joj delovi tela

Čudovište po imenu Anatolij Ežkov (45) je pozvao medicinsku sestru Irinu Gončar (41) u svoj stan na romantičnu večeru u ruskom gradu Kurgan u centralnoj Rusiji.

Njikh dvoje su se upoznali putem interneta, a nakon toga došlo je do susreta.

On ju je najpre napio, a zatim vezao i krenuo da zarija zube u njeno telo.

Smatra se da je ovaj muškarac bio pod uticajem jakih droga, a nakon iživljavanja nad sirotom ženom, pokušao je da je zadavi.

Zbog količine krvi kojom je žena bila prekrivena on nije mogao da je čvrsto uhvati za vrat. Umesto toga je nastavio da je grize po ušima, nosu i prstima, a ovaj horor je nastavio da traje četiri sata.

Sigurne smrti ženu je spasio komšija koji je čuo njeno vrištanje, pa je pozvao policiju.

Rođak povređene žene je za lokalne medije ispričao da je horor trajao četiri sata.

- Zubima joj je kidao meso, pokušao je da je ubije. Hteo je da je uguši, ali joj je vrat bio krvav. Susedi su je čili da vrišti, ali su na to navikli jer na tom mestu živi mnogo alkoholičara - rekao je on.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija