• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/beta

09.11.2017

22:40

(VIDEO) MAFIJAŠ NOKAUTIRAO NOVINARA RAI ZA VREME INTERVJUA: Brat lokalnog dona udario ga je glavom, a onda IZVADIO PALICU!

Vesti

(VIDEO) MAFIJAŠ NOKAUTIRAO NOVINARA RAI ZA VREME INTERVJUA: Brat lokalnog dona udario ga je glavom, a onda IZVADIO PALICU!

Podeli vest

Tužilaštvo u Rimu otvorilo je istragu nakon što je brat lokalno poznatog mafijaša fizički napao novinara televizije RAI za vreme intervjua

Nakon pitanja o prijateljstvu s lokalnim predstavnikom neofašističkog pokreta Kazapaund, Robert Spada je iznenada udario novinara u glavu, slomio mu nos i nastavio da ga udara palicom.

- Udario me je jer sam mu postavljao pitanja- rekao je novinar Danijele Pjervinsenci. 

Incident se dogodio u Ostiji, gradiću oko 35 kilometara od Rima. 

Spada se potom na Fejsbuku izvinio. Prema njegovim rečima, novinar je silom ušao u udruženje rezervisano samo za članove, prekinuo aktivnosti u toku i navodno uplašio njegovog sina. 
printscreen

Njemu preti do tri godine zatvora zbog nanošenja telesnih povreda, ali Spada tada nije uhapšen, jer se hapšenje sprovodi ukoliko lekari za telesnu povredu odrede najmanje 20 dana bolovanja što se smatra teškom povredom. Nije navedeno koliko je novinar dobio odsustva. 

Policija od ranije zna za porodicu Spado, jer je brat Roberta, Karmin, 2016. godine osuđen na deset godina zatvora zbog iznuđivanja novca i mafijaškog udruživanja.

 

 

 

Mafijaš uhapšen na osnovu snimka napada

Italijanska policija je saopštila da je uhapsila muškarca koji je napao novinara RAI televizije i zadao mu više udaraca u glavu.

Tanjug/AP

Novinar i kamerman obavljali su intervju u Ostiji, nakon što je neo-fašistički i anti-migrantski pokret Kazapaund ostvario veliku pobedu na izborima održanim u nedelju u Ostiji, prenosi AP.

Kako prenosi Rojters Spada je novinaru polomio nos i trebaće mu najmanje 30 dana da se oporavi. Zahvaljujući video snimcima, on je uhapšen. Kazapaund se ogradila od Spade i zatražila punu istragu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija