• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

10.11.2017

21:13

PROGNOZA DO 2035. GODINE! ČIM PUTIN ODE U RUSIJI I OKOLINI BIĆE HAOS: Ovo predviđa zvanični dokument EU!

Vesti

PROGNOZA DO 2035. GODINE! ČIM PUTIN ODE U RUSIJI I OKOLINI BIĆE HAOS: Ovo predviđa zvanični dokument EU!

Podeli vest

U susednim zemljama Rusije do 2035. godine mogu izbiti vojni sukobi, u zvaničnom dokumentu je objavio Istraživački centar Evropskog parlamenta. Navodi se i da će "period posle Putina" biti posebno opasan po Rusiju, jer tada može doći do političke nestabilnosti, a u budućnosti će Rusija izvesno biti suočena sa velikim ekonomskim problemima

Ovaj dokument analizira glavne geopolitičke tendencije i prognozira mogući scenario svetskih dešavanja za period do 2035. godine.

Najveći zaključak dokumenta je to da postoji velika opasnost od sukoba u zemljama koje se graniče sa Rusijom, te da će ti događaji zahtevati intervenciju i umešanost Evropske Unije.

Eksperti koji su radili na ovom dokumentu navode da će ta intervencija najverovatnije biti bez korišćenja vojne sile od strane EU.

Dokument navodi da bi razvoj ovakvog scenarija mogao biti potpomognut slabljenjem Moskve u regionu zbog ekonomskog slabljenja Rusije.

ŠAH-MAT VAŠINGTONE, IZGUBIO SI BLISKI ISTOK! Putinov prodor u srce AMERIČKE IMPERIJE više se ne može zaustaviti!

Zemlje će pokušati da reše probleme u svojim oblastima koje su pod uticajem Rusije i da ih vrate pod svoju kontrolu, ali to neće moći uvek da se reši diplomatskim putem, odatle opasnost od ratnih sukoba, navodi se u dokumentu.

Dokument navodi da će "period posle Putina" biti posebno opasan po Rusiju, jer tada može doći do političke nestabilnosti, a u budućnosti će Rusija izvesno biti suočena sa velikim ekonomskim problemima zbog niže cene gasa i prirodnih sirovina.

ODLIČNE VESTI IZ KREMLJA: PREDSEDNIK SRBIJE PONOVO SA PUTINOM! Vučić na Nikoljdan dogovara S-300?!

Ekspertski tim Istraživačkog centra Evropskog parlamenta paralelno prognozira dobro stanje u vojno-odbrambenoj industriji, ocenjujući da će najverovatnije ostati konkurentna.

Nove vojne i nuklearne tehnologije savremene Rusije će uspeti i u budućnosti da zadrže Evroatlantski savez, navodi se u dokumentu.

ZAEV OPTUŽIO PUTINA DA HOĆE DA GA UBIJE: Moskva odgovara da PREMIJER MAKEDONIJE NIJE SAV SVOJ i da iz svega stoji NATO!

Zvaničnici Rusije i predstavnici Ruske Dume su dokument ocenili nastavkom rusofobskih trikova sa Zapada, piše Raša Tudej.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tanja

pre 6 godina

гладна кокошка просо сонува

Sto babi milo

pre 6 godina

... to joj se i snilo. Daleko je ta godina. Sta ce sa njima (Zapadom), biti, to neka predvidjajy.

mirjana

pre 5 godina

Potonuce te I vi I Amerika.Bog cuva Ruse I Srbiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija