• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2017

21:56

TRAMPU U RUSIJI NUDILI PET SEKS-BOMBI, ALI JE ON BIO ČVRST KARAKTER! Devojke stigle posle sastanka sa Putinovim saradnikom!

Vesti

TRAMPU U RUSIJI NUDILI PET SEKS-BOMBI, ALI JE ON BIO ČVRST KARAKTER! Devojke stigle posle sastanka sa Putinovim saradnikom!

Podeli vest

Dugogodišnji direktor bezbednosti američkog predsednika Donalda Trampa, Kit Šiler rekao je istražiteljima Obaveštajnog komiteta Donjeg doma Kongresa da je tokom Trampove posete Rusiji, stranac ponudio da pošalje pet žena u njegovu hotelsku sobu, ali da je on to odbio

Kako je rekao, muškarac je bio najverovatnije Rus ili Ukrajinac, rekli su neimenovani izvori upoznati sa diskusijom, prenosi američki Vašington post.

- Ne, nismo zainteresovani - rekao je Šiler tom muškarcu.

Šiler, Trampov dugogodišnji telohranitelj koji ga je najčešće pratio na putovanjima, rekao je istražiteljima da se Tramp nije ponašao nezakonito ili neprimereno.

Kako se navodi, ponuda je usledila nakon sastanka koji je Tramp imao u Moskvi, a na kome su bili prisutni i poslovni magnat Aras Agalarov blizak vladi Vladimira Putina.

Nakon što se to desilo, Šiler i Tramp su se šalili u vezi ponude dok su se vraćali u hotel.

(VIDEO) PRUŽILI RUKU JEDAN DRUGOM! Putin i Tramp se sastali na marginama samita u Vijetnamu

Tramp je bio u Moskvi povodom godišnjeg takmičenja Mis univerzum, koje je producirala njegova kompanija.

Šilerova duga i bliska veza sa Trampom čini ga potencijalno vrednim svedokom u okviru istrage o ruskom mešanju u američke predsedničke izbore.

PEDESET NULA ZA RUSIJU! ROGOZIN ISMEJAO TRAMPA: SAD ima najbolje oružje, samo kad bi se zezali...!

Trampova poseta Moskvi je jedna od "najsočnijih" tvrdnji u već poznatom istraživanju koje su finansirali demokrate tokom predsedničke kampanje 2016. 

U dokumentu se navodi da je Tramp bio u društvu prostitutki tokom boravka u Moskvi, što je predsednik žestoko porekao.

(VIDEO) KAO SLON U STAKLARI! TRAMP IZNERVIRAO JAPANCE: Nije se poklonio caru, šaranima bacio kutiju hrane!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Види се ома.... - " Чврст карактер"... !? Што није нудио... - Клинтону..?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija