• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: web-tribune

10.11.2017

22:26

PENTAGON PUTINU POSTAVIO ZAMKU, AKO SE UPECA RAT JE NEIZBEŽAN: Američki ekspert IZAZVAO POMETNJU U SVETU!

Vesti

PENTAGON PUTINU POSTAVIO ZAMKU, AKO SE UPECA RAT JE NEIZBEŽAN: Američki ekspert IZAZVAO POMETNJU U SVETU!

Podeli vest

Sjedinjene Države žele da prvo unište Rusiju, a potom - u strašnom ratu - i Kinu, da bi sačuvale vlastitu hegemoniju i dominaciju na planeti, tvrdi ekspert iz SAD Tom Aldren

Nameće se zato pitanje: zbog čega Vašington taj rat nije već započeo? Stoga što želi da obezbedi da izgleda da su SAD žrtva koja je prinuđena da se brani... Međutim, Rusija je ne juče ukapirala u čemu je zamka i ne pokazuje nameru da u nju uđe.

Zato vreme protiče i ništa se neće događati sve dok ne bude smišljena neka čudovišna provokacija. Naravno, sve bi moglo i u sadašnjem stanju trajati večno da se ekonomska situacija u SAD ne pogoršava. A još Moskva i Peking žele da se odreknu dolara, što bi zajedno sa dolarom sahranilo i celu ekonomiju SAD. Status-kvo ne može zato trajati večno. Nevidljivo i nečujno odbrojavanje već je počelo.

TRAMPU U RUSIJI NUDILI PET SEKS-BOMBI, ALI JE ON BIO ČVRST KARAKTER! Devojke stigle posle sastanka sa Putinovim saradnikom!

Da, Vašington traži izgovor za napad na Rusiju. Izgovor koji bi SAD prikazao kao žrtvu agresivne Rusije i opravdao stotine miliona žrtava u tom ratu koji je, nažalost, neizbežan. Amerikanci će upotrebiti sve i najpodlije trikove ne bi li naveli Rusiju da napravi grešku. Nedavno skidanje ruske zastave sa konzulata RF u San Francisku - primer je takve provokacije protiv Moskve. Zato je i ukrajinska neonacistička hunta dobila priliku da duže od tri godine čini ratne zločine u nizu nad sopstvenim stanovništvom, a to na Zapadu nikoga ne uzbuđuje!

LAŽNA PUTINOVA NEĆAKA RASKRINKANA! Seksi studentkinja nudila Trampu sastanak sa zvaničnicima Kremlja

Reakcija Rusije na zaveru između terorističke Islamske države i Amerikanaca u Siriji pokazuje koliko je Moskva iznervirana takvom prevrtljivošću SAD. Vašington takvo svoje držanje i ne skriva preterano jer je i to deo provokacije koja ima za cilj da Rusiju navede na "grešku". To što rata nema sada, uopšte ne znači da ga neće biti kasnije. 

ŠAH-MAT VAŠINGTONE, IZGUBIO SI BLISKI ISTOK! Putinov prodor u srce AMERIČKE IMPERIJE više se ne može zaustaviti!

Rat je bio izbegnut 1. septembra 2013-te zahvaljujući blistavom diplomatskom potezu Rusije koja je inicirala likvidaciju sirijskog hemijskog oružja. Tog dana smo bili na samo nekoliko sati od trećeg svetskog rata jer su se u Mediteranu već bile suočile ratne flote Rusije i NATO.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija