• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: logično.com

11.11.2017

17:46

AMERI NA POZIV KIJEVA ŠALJU VOJNE EKSPERTE NA KRIM: Moskva poručuje da je BOLJE DA IDU NA MESEC!

Vesti

AMERI NA POZIV KIJEVA ŠALJU VOJNE EKSPERTE NA KRIM: Moskva poručuje da je BOLJE DA IDU NA MESEC!

Podeli vest

Američki vojni inspektori na poziv Kijeva planiraju da obave inspekciju, ne samo u Ukrajini, već u Dombasu, Lugansku i verovali ili ne, i na Krimu koji je u međuvremenu postao sastavni deo Rusije. Moskva odgovara da Kijev i SAD mogu sprovesti inspekciju samo na Mesecu

- Američka strana je teritoriju Autonomne Republike Krim uključila u inspekcijsko područje, što je još jedan dokaz da SAD ne priznaju pripajanje poluostrva Ruskoj Federaciji - izjavio je ukrajinski ministar obrane.

Ukrajinsko Ministarstvo obrane navodi kako će "multinacionalna  grupa inspektora, Sjedinjenim Državama doći 13. novembra  kako bi u Ukrajini pratila vojnu i političku situaciju u središtu i na jugoistoku zemlje.

- Očekuje se da će inspektori posetiti vojne jedinice na području antiterorističke operacije u Donjecku i Lugansku. Osim toga, SAD su u inspekcijsko područje uključile i Krim - navodi se u saopštenju.

PO DOGOVORU PUTINA I VUČIĆA: Rusija poklanja Vojci Srbije još dva aviona AN-26, USKORO STIŽU I TENKOVI!

Prema dostupnim informacijama, u timu inspektora, osim eksperata iz SAD, biće i predstavnici  Kanade i Danske.

Na Krimu su saopštenje Kijeva nazvali "bolesnom fantazijom".

- Ovo je još jedna bolesna fantazija ukrajinskih vojnih funkcionera, koji ne razumeju da ništa ne zavisi od njih, ni od njihovoe zemlje - rekao je Dmitrij Polonski, potpredsednik vlade Krima.

NEMCI SE PRIPREMAJU ZA RASPAD EVROPSKE UNIJE: Magazin Špigl objavio TAJNU STUDIJU BUNDESVERA!

Dodao je "kako u situaciji kada neki tako slobodno počnu raspolagati teritorijima drugih naroda to u velikoj meri uzrokuje ne samo zbunjenost, već i smeh".

Polonski je, takođe, naglasio da je poset Krimu moguć samo na poziv ruske strane.

- Što se tiče posete stranih vojnika na teritoriju Republike Krim, na Krimu može biti samo jedna vojska - vojska Ruske Federacije - dodao je on.

Poslanik u ruskoj Dumi sa Krima Mihail Šeremet posavetovao je vodstvo Ukrajine da izvrši inspekciju vojno-političke situacije na Mesecu.

ODLIČNE VESTI IZ KREMLJA: PREDSEDNIK SRBIJE PONOVO SA PUTINOM! Vučić na Nikoljdan dogovara S-300?!

- Ovo je smešno, a izjave Kijeva više nikoga ne iznenađuju. Mogu pregledati Mesec. Eno im ga gore - rekao je Šeremet.

Šeremet je rekao i "da američki vojni inspektori mogu posetiti Krim samo kao turisti, odmoriti se i uživati u lepotama poluostrva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Нек понесу...и кожне - чакшире...!!

grof01

pre 6 godina

Rusija okupira Krim,dombas i lugansk,i srbima je to u redu.Kosovo proglasi nezavisnot i postane država,onda srbi negoduju?! Još će srbija gubiti teritorija,još mnogo...

grof01

pre 6 godina

Kosovo i Jug srbije će biti dio Albanske države,Sandžak će biti dio BiH a Vojvodina nezavisna država.To su činjenice a ti plači ;)

boban

pre 6 godina

Ako imas sto godina onda neces docekati ali ako imas pedeset onda ces docekati i videti da ce Srbija da vrati Kosovo ma da bolje receno Kosovo nije ni izgubljeno to je i dalje deo teritorije Srbije a i nemoj da se radujes da ce jos da gubi teritorije od tvoje zelje nema nista.

grof01

pre 6 godina

Vratit će isto kao što je "pobjedila" osmanlije na Kosovskom polju ;)

Lala iz Banata

pre 6 godina

Na Kosovu Albanci se nisu usudilli ni da organizuju REFERENDUM.. Već je albanska mafija sa ulice - proglasila nezavisnost a blagosiljala američka mafija....I to se zove..."demokratija"...?! Na KRIMU JR BAR BIO REFERENDUM NARODA... To je Bilo i u Kataloniji... Samo na Kosovu nije bilo referenduma...A znate li zašto..? Jer pola miliona Albanaca su došli kao izbeglice 1945/46 i nemaju državljanrvo, niti oni niti njihovi potomci...Naselili srpsko Kosovo a posle ga OTELI SRBIJI...uz blagoslov NATO bombi...?! NATO je okupirao Kosovo čim ode..... ide sa njime i kvazi nezavisnost šiptarskog Kosova....!!

vlada

pre 6 godina

Samo razgledanje Kijeva sa bližom okolinom, i to je sve!

mille

pre 6 godina

E grofe pokusavas da varas kao i tvoji sponzori, pobrkao si redosled, Ameri otmu Kosovo i tebi je to u redu, Rusi vrate Krim, itd.\n

Branko

pre 6 godina

Mа nije njima bitan redosled ni medjunadodno pravo, njim je samo bitno da to buxe na stetu Rusije i Srbije??!! Vidite da se oni raduju da Srbija izgubi jos teritorija?! Licemeri?!

sinisa

pre 6 godina

Da nije smesno bilo bi zalosno.Samo covek da se nasmeje i to je to........

Vid

pre 6 godina

@ grofe01 Krim je odvajkada bio rusko poluostrvo dok ga nije ukrajinac Hruščov dekretom pripojio Ukrajini a kosovo nikad nije bilo albamsko ili bolje rečeno šiptarsko.To je ogromna razlika koja nije uporediva.

Srbin

pre 6 godina

Ja sam mislio da su najvece budale samo u Kievu , kad vidi ima njih i preko bare. Cuj njihova inspekcija na Krimu ahahahaha. Ovo je kao u prici o "carevom novom odelu " kauboji nisu jos shvatili da su gologuzi i da ih Rusi i Kinezi ne zarezuju ni za suvu sljivu kako nas narod kaze ahahahaha. Sipcima preporuka da pocnu odmah sa treniranjem maratona na duge staze ( posle silni zlocina nad Srbima na KiM ) valjace im glave ,

RALEX

pre 6 godina

Rusi su nova sila posle SSSR i dok je Putina bice mira. A za srbe je bitna jaka rusija da bi i mi bili sigurni.Dokle god bude Vucica bice i srbije. Svetski poredak utice na male zemlje kao i Srbiju. Zato braco PRAVOSLAVCI: Drzite se rusa a ne EU, jer cemo puci u EU. Eu ce se raspasti za manje od deceniju pa ce tek onda male zemlje poput srbije najebati od vracanja dugova sto su uzivale clanice EU. POZDRAV SRBI I DRZITESE ONE NASE. SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA!!!!

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija