• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.11.2017

21:49

AMERIČKI OBAVEŠTAJCI U PANIČNOM STRAHU: Putin je u Vijetnamu IZIGRAO TRAMPA!

Vesti

AMERIČKI OBAVEŠTAJCI U PANIČNOM STRAHU: Putin je u Vijetnamu IZIGRAO TRAMPA!

Podeli vest

Dvojica bivših rukovodilaca američkih obaveštajnih službi Džon Brenan i Džejms Klaper izrazili su strahovanje da je ruski predsednik Vladimir Putin izigrao predsednika SAD Donalda Trampa, nakon njegovih izjava o ruskom mešanju u predsedničke izbore 2016, prenosi Si-En-En

Nakon kratkog susreta koji su dvojica lidera imali na marginama samita članica Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEK) u vijetnamskom letovalištu Da Nang, Tramp je sugerisao da veruje da je Putin bio iskren kada je rekao da se Moskva nije mešala u američke predsednicke izbore prošle godine.

- Pretnja koju Rusija predstavlja je očigledna. Pokušati da predstavite to na bilo koji drugi način, ja mislim da je zapanjujuće i da zapravo predstavlja opasnost po našu državu- rekao je Klaper, bivši direktor administracije za obaveštajne agencije u SAD.

PUTIN OTKRIO ZAŠTO NIJE ODRŽAN FORMALNI SASTANAK SA TRAMPOM: Naši timovi nisu uspeli da se izbore s organizacijom tog susreta, BIĆE KAŽNJENI!

Brenan, koji je bivši direktor Centralne obaveštajne agencije (CIA) istakao je da je po njegovom mišljenju "nejasno" zbog čega Tramp nije eksplicitnije osudio Putina kad to predstavlja "problem nacionalne bezbednosti".

- Zaista mislim da Kinezi i Rusi misle da mogu da ga izigraju- rekao je Brenan i istakao da se "iz nepoznatog razloga" Tramp možda plaši Putina.

"Mislim da je Tramp iz nekog razloga bio zastrašen Putinom. Ono što on radi sa Rusima je možda iz naivnosti, neznanja ili straha", rekao je on.

Kako je ranije preneo Rojters, Tramp je pokušao danas da razjasni konfuziju u vezi sa tim da li je prihvatio negiranje mešanja u prošlogodišnje američke predsedničke izbore, koje mu je u subotu izneo predsednik Rusije.

(VIDEO) PRUŽILI RUKU JEDAN DRUGOM! Putin i Tramp se sastali na marginama samita u Vijetnamu

Na konferenciji za medije u Vijetnamu Tramp se distancirao od jučerašnjih komentara kojima je sugerisao da veruje Putinu, zbog čega su usledile kritike iz SAD čije su obaveštajne agencije odavno zaključile da se Rusija mešala u izbore zahvaljujući kojima je Tramp ušao u Belu kuću.

- Kada je reč o tome da li ja verujem ili ne, ja sam na strani naših agencija, posebno u sadašnjem sastavu. Pošto ih sada vode fini ljudi, veoma verujem našim obaveštajnim agencijama - kazao je Tramp nakon sastanka sa vijetnamskim predsednikom Tran Ðaj Kvangom.

Tramp je prilikom dolaska u vijetnamsku prestonicu Hanoj nakon završetka samita APEC, izjavio da ima dobar odnos sa ruskim predsednikom Putinom za kojeg je kazao da se "uvredio zbog optužbi za mešanje u predsedničke izbore u SAD".

PENTAGON PUTINU POSTAVIO ZAMKU, AKO SE UPECA RAT JE NEIZBEŽAN: Američki ekspert IZAZVAO POMETNJU U SVETU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija