• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2017

08:03

STRAHOTA! Pedofili oteli devojčicu i 9,5 SATI UŽIVO PRENOSILI KAKO JE SILUJU I ZLOSTAVLJAJU! A onda su je strpali u vreću i IZBACILI PORED PUTA!

Vesti

STRAHOTA! Pedofili oteli devojčicu i 9,5 SATI UŽIVO PRENOSILI KAKO JE SILUJU I ZLOSTAVLJAJU! A onda su je strpali u vreću i IZBACILI PORED PUTA!

Podeli vest

Dvojica pedofila otela devojčicu (12) usred bela dana u Jekaterinburgu i čak devet i po sati se iživljavala nad njom. Zločin snimali i emitovali na internetu, a nakon toga dete ostavili pored puta

Monstrum
Jedan pedofil je imao pantalone od životinjske kože i star je oko 50 godina

Informer

 

Dvojica pedofila otela su jednu devojčicu (12) prošle nedelje u ruskom gradu Jekaterinburgu, silovala je satima pred kamerama i jezivo mučenje prenosila uživo na internetu. Nakon iživljavanja dete je bačeno pored puta, a zbog stravičnih povreda nalazi se u bolnici. Policija je sve pripadnike angažovala kako bi našla počinioce nezapamćenog zločina, zbog kojeg je ceo grad u strahu.

Kako je devojčica ispričala istražiteljima, dvojica muškaraca su je otela usred bela dana dok se vraćala kući sa časa muzike. Ubacili su je u veliku vreću, pa u srebrni automobil i odvezli je u nepoznatom pravcu. Posle kraće vožnje, dete su odneli u jedan stan, a zatim je više puta silovali pred kamerama. Na kraju iživljavanja primorali su je da ispred sebe drži papir sa internet adresom sajta za dečju pornografiju i tako je fotografisali. Maltretiranje je trajalo čak devet i po sati, posle čega su monstrumi dete odneli u kupatilo i pažljivo je okupali u nadi da će očistiti svoje tragove. Na kraju su je ponovo ubacili u vreću, pa u kola, iz kojih su je izbacili pored puta, oko 15 kilometara od mesta gde su je oteli.

Dete je reklo da su joj sati bili potrebni da se oslobodi iz vreće, nakon čega je istrčala na put i zaustavila prvo vozilo. Jedan motociklista je stao i odmah pozvao policiju i hitnu pomoć.

Roditelji u panici, ne puštaju decu u školu

Građani Jekaterinburga, četvrtog po veličini grada u Rusiji sa oko 1,4 miliona stanovnika, uprkos velikom broju policajaca na ulicama, u panici su jer su pedofili i dalje na slobodi. Roditelji nikuda ne puštaju decu samu. Majka devojčice (13) koja ide u istu školu kao i žrtva kaže da je u celom naselju zavladao strah.
- Ne dopuštam svom detetu da ide u školu samo, niti da se vraća kući bez pratnje. Svuda idemo sa njom. Ako suprug i ja ne možemo da se uskladimo, onda je ne puštamo na časove - navela je majka.

Portparol policije Jekaterinburga Valerij Gorelik naveo je da devojčica ima užasne povrede i da je traumatizovana. Prema njegovim rečima, ona je, ipak, u bolnici uspela da opiše jednog napadača, i to kao čoveka u pantalonama od životinjske kože, starog oko 50 godina.

- Prema devojčicinom opisu, napravili smo foto-robot jednog napadača. Verujem da će to pomoći u hvatanju zločinaca. Oko 200 policajaca poslato je da pretražuje stambene blokove u Jekaterinburgu. Još oko 50 detektiva poslato je u područje gde mislimo da se zločin dogodio. Sve naše snage su na terenu i rade non-stop ne bi li otkrili počinioce ovog monstruoznog dela - rekao je Gorelik.

On je dodao da su forenzičari sa deteta uzeli uzorke DNK oba pedofila i da očekuje da će se bar jedan poklopiti sa biološkim podacima iz baze.

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija