• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

15.11.2017

17:55

KIM DŽONG UN OSUDIO TRAMPA NA SMRT: Nije smeo da ga nazove kukavicom i "malim debelim"!

Vesti

KIM DŽONG UN OSUDIO TRAMPA NA SMRT: Nije smeo da ga nazove kukavicom i "malim debelim"!

Podeli vest

Severna Koreja osudila je na smrt američkog predsednika Donalda Trampa jer je njihovog vođu Kim Džong Una nazvao kukavicom i "malim debelim"

Uvodnik u listu „Rodong Simun", glasilu Centralnog komiteta partije, ljutito kritikuje Trampovu nedavnu posetu Južnoj Koreji u sklopu njegove azijske turneje. Tramp je u Seulu severnokorejski režim nazvao okrutnom diktaturom.

- Najgori zločin koji mu nikad neće biti oprošten je što se usudio da zlonamerno uvredi dostojanstvo našeg vrhovnog vođe. On bi trebalo da zna da je odvratni kriminalac kog je korejski narod osudio na smrt, pišu severnokorejske državne novine - javlja Gardijan.

LAZANSKI: Kim Džong Un je marginalizovao SAD - TRAMP, MA KOLIKO SE TRUDIO, NE MOŽE NIŠTA DA UČINI!

Od dolaska Trampa na vlast traje verbalni rat između njega i Kim Džong Una, a odnosi dveju zemalja s nuklearnim oružjem se pogoršavaju.

Tramp je tokom azijske turneje obišao pet zemalja. Za boravka u glavnom gradu Vijetnama, Hanoju, na Tviteru se osvrnuo na Kimov izgled.

(VIDEO) AMERIČKI GENERAL ŠOKIRAO KONGRES: Ne dirajte Kima, IZGUBIĆEMO RAT PROTIV SEVERNE KOREJE!

- Zašto me Kim Džong Un vređa nazivajući me starim, kad ja njega nikad ne bih nazvao niskim i debelim - napisao je američki predsednik.

TRAMP SE UPRPIO! TRAŽI POMOĆ OD PUTINA, hoće da pregovara sa Kim Džong Unom!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija