• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.11.2017

20:30

RUSIJA UPOZORAVA EVROPU I SAD: Mogući teroristički  napadi tokom novogodišnjih i božićnih praznika!

Vesti

RUSIJA UPOZORAVA EVROPU I SAD: Mogući teroristički napadi tokom novogodišnjih i božićnih praznika!

Podeli vest

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije upozorilo je na moguće terorističke napade u velikim evropskim i američkim gradovima tokom Nove godine i Božića

- Postoji velika verovatnoća terorističkih napada u Evropi i SAD tokom novogodišnjih i božićnih praznika od 20. decembra do 20. januara - saopštilo je Ministarstvo na Tviteru.

 


NOVI TERORISTIČKI NAPAD U FRANCUSKOJ?!! Pucano na prolaznike u Nici!


Tunižanski terorista Anis Amri, uleteo je kamionom na Božićni vašar u Berlinu 19. decembra 2016. godine, ubivši 12 osoba tom prilikom, a teroristička grupa, tzv. Islamska država preuzela je odgovornost za napad, podseća TASS.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija