• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

28.11.2017

11:42

RUSKI GENERAL BRUTALNO ODGOVORIO SAD ČIJI JE AVION PRESREO SUHOJ: Ameri, nemate šta da tražite na Crnom moru!

Vesti

RUSKI GENERAL BRUTALNO ODGOVORIO SAD ČIJI JE AVION PRESREO SUHOJ: Ameri, nemate šta da tražite na Crnom moru!

Podeli vest

Ruski lovac Su-30, koji je presreo izviđački avion američke mornarice Posejdon  iznad Crnog mora, postupio je ispravno. Amerikanci nemaju šta da traže na Crnom moru, smatra bivši zamenik glavnog komandanta ruskog vazduhoplovstva general-pukovnik Nikolaj Antoškin

Posejdon je pomorski izviđački avion, tako da su naši poleteli da bi ga proverili, ističe Antoškin. 

- Su-30 je avion sa priličnim manevarskim sposobnostima tako da može da osigura bezbednost tokom presretanja i praćenja. Njima upravljaju odlični piloti. 'Nebezbedno' - to može da bude samo izraz - precizirao je on.

Po njegovom mišljenju, "naš avion je jednostavno označio, približio se, pilot je pogledao, pokazao da treba da idu".

- Amerikanci nemaju šta da traže na Crnom moru. To je unutrašnje more. Tamo ranije, u vreme Sovjetskog Saveza, prema sporazumu niko od stranaca nije imao pravo de leti. A sada lete. 'Posejdon' je leteo u obaveštajne svrhe, pa su ga presreli - naglasio je general-pukovnik.

SMEHOTRESNO! AMERI JURILI VANZEMALJCE (RUSE ILI KINEZE): Društvene mreže ismejale avijaciju SAD!

Ranije je televizija Si-En-En saopštila, pozivajući se na Pentagon, da je ruski avion Su-30 u subotu "nebezbedno" presreo P-8A Posejdon na nebu iznad Crnog mora.

(VIDEO) NEVIĐENO! DVA RUSKA MiG 31 UNIŠTILA KRSTAREĆU RAKETU: Projektil tri puta brži od zvuka oboren UNAKRSNOM VATROM!

Američko Ministarstvo odbrane tvrdi da se američki avion nalazio u međunarodnom vazdušnom prostoru i da nije vršio nikakve provokacije. Ministarstvo odbrane Rusije još uvek nije komentarisalo ovu izjavu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija