• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune.rs

28.11.2017

12:22

KOMANDANT NATO ŠOKIRAN, PUTIN IMA ZASTRAŠUJUĆE ORUŽJE: Ruski brodovi naoružani raketama Kalibar su bez premca!

Vesti

KOMANDANT NATO ŠOKIRAN, PUTIN IMA ZASTRAŠUJUĆE ORUŽJE: Ruski brodovi naoružani raketama Kalibar su bez premca!

Podeli vest

Komandant oružanih snaga NATO u Evropi, američki general Kurtis Skaparoti dao je visoku ocenu novoj ruskoj opremi

Skaparoti je posebno pohvalio raketni sistem Kalibar. General je priznao da je Rusija modernizovala svoje sisteme, dok je gradila nove za buduću upotrebu. Rusi modernizuju svoje avione i brodove, kao sigurna i jako efikasna sredstva za uništavanje, rekao je general.

Prema Kurtisu Skaparotiju, sistem Kalibar, na primer, može se koristiti za vazduh, zemlju i more. To je multifunkcionalni sistem koji Rusima daje pokrivanje i tačnost, priznao je američki general.

On je takođe dodao da je Rusija povećala potencijal svojih nuklearnih snaga u svim oblastima. Potencijal ruskih nuklearnih snaga se značajno poboljšao u odnosu na starije sisteme, rekao je Kurtis Skaparoti.

TEŠKA BLAMAŽA BIVŠEG HRVATSKOG MINISTRA: Hvalio se da je ZOLJOM PUCAO NA GENERALA MLADIĆA, PA ISPAO SMEŠAN!

NATO komandant u Evropi je ranije, govoreći na kongresu Komiteta oružanih snaga, rekao da je Rusija postala suparnik za Sjedinjene Države.

- Pobunjenička Rusija se promenila od partnera do suparnika jer traži da ponovo postane svetska sila - izjavio je on.

Stoga on naglašava da je za SAD izuzetno važna strategija odvraćanja Rusije. Mi smo uskladili naše držanje, naše planove, našu spremnost kako bi ostali spremni da se suočimo sa pretnjama - rekao je na Senatu Komiteta.

ŠOK! FRANCUSKA TAJNO UBIJA SVOJE DRŽAVLJANE KOJI SE VRAĆAJU IZ SIRIJE! Bivši šef antiterorističke službe otkrio zastrašujuću istinu!

Pravda.ru je zatražila mišljenje eksperta Anatolija Tsiganoka, višeg oficira u Institutu za političku i vojnu analizu.

Američki general Kurtis Skaparoti je pohvalio novu rusku opremu i oružje, poput raketa Kalibar. Koje novo rusko oružje biste Vi istakli? Zašto mislite da američki general izjavljuje takve stvari?

Tanjug

- Kompleksi raketa Kalibar su razvijane u Sovjetskom Savezu, početkom devedesetih. Ovih dana su sistemi modernizovani i privršavaju se kraju. Ono što je američki general rekao je istina i Amerikanci ne mogu poreći očigledne stvari. Kada su ruski ratni brodovi iz Kaspijske flote ispalili rakete Kalibar dometa 1500 kilometara na pozicije Islamske države u Siriji, SAD su bile šokirane - kaže.

Dan kasnije, podmornica, takođe opremljena raketama Kalibar, je ponovo pogodila teroriste u Siriji. SAD su ponovo bile šokirane. Amerikanci su se po treći put šokirali kada su videli bombarder opremljen raketama Kalibar dugog dometa. Svi ovi manevri su pokazali svetu veliku efikasnost Rusije i moćno raketno naoružanje."

RUSKI CENTAR U NIŠU DIPLOMATSKI STATUS DOBIĆE U DECEMBRU?! Putinov saradnik tvrdi da su Beograd i Moskva napravili dil!

- Naravno, mi imamo odlične tenkove. Za Amerikance je važno to što je Rusija razvila sopstvenu platformu. Dok priznaju rusku vojnu snagu, Amerikanci daju sve od sebe da obnove svoju vojnu snagu. SAD žele da budu prve u svetu po vojnoj moći. Ipak, trebaće im vremena da razviju nove tenkove i druge sisteme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija