• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

30.11.2017

11:02

TRAMP DA POŠALJE SVOJE DIPLOMATE KOD DOKTORA NA PREGLED: Putinov funkcioner brutalno odgovorio na američke optužbe!

Vesti

TRAMP DA POŠALJE SVOJE DIPLOMATE KOD DOKTORA NA PREGLED: Putinov funkcioner brutalno odgovorio na američke optužbe!

Podeli vest

SAD treba manje da fantaziraju. Umesto toga treba da izvrše temeljniju medicinsku kontrolu svojih diplomata kada ih šalju u neku veliku zemlju, da ne bi bilo takve sumnje, izjavio je zamenik predsednika Odbora Državne dume Rusije za odbranu Švitkin za RIA Novosti

Švitkin je na ovaj način prokomentarisao optužbe da je Rusija učestvovala u "zvučnim" napadima na američke ambasade.

- Sjedinjene Američke Države nemaju granicu fantazije. Mislim da, umesto fantaziranja, SAD treba da izvrše temeljniju medicinsku kontrolu svojih diplomata kada ih šalju u neku veliku zemlju, da ne bi bilo takve sumnje - izjavio je Švitkin za RIA Novosti.

U septembru je televizija Si-Bi-Es saopštila da su se jedan zaposleni u Američkoj agenciji za međunarodni razvoj (USAID) i njegova supruga, koji su radili u Uzbekistanu, požalili na simptome slične onima primećenim kod diplomata koji su bili podvrgnuti "zvučnom napadu" u Havani. U vezi sa činjenicom da Rusija održava prijateljske odnose sa Kubom i Uzbekistanom, izvori Si-Bi-Esa su rešili da bi Moskva mogla da ima veze sa napadima.

Stejt Department je u oktobru saopštio da je više od dvadesetak zaposlenih u Ambasadi SAD na Kubi podvrgnuto "zvučnom napadu" uz pomoć specijalnih uređaja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatica

pre 6 godina

U pozadini je sirenje lazne propagande protiv Rusije kako bi Amerika unapred opravdala napad na Rusiju.Ali polomice zube --Rusi ce odmah po mojoj pretpostavci ,interkontinentalnim nuklearnim bojevim glavama da gadjaju Americki kontinent a i ostale drzave koje bi ucestvovale u napadu na Rusiju....ukljucila bi se i Kina kao saveznik Rusije...uzas bi bio ...Malo vise su se Ameri zaigrali !!!

deda Raša

pre 6 godina

E bas su skromni. Pa Tramp treba da ih predvodi. Nije mi poznato da li ima tako sposobnih doktora da im pomogne.

drej

pre 6 godina

Amere jedino koci to sto svi imamo internet i sve je dostupno. A oni se iz dana u dan sve vise potkopavaju sa svojim zverstvima, uticajima na druge zemlje, ispalama i opravdanjima za unistavanje svega sto nije Americko... Nadam se da ce ih debeli nahraniti sa jednom bombicom, iskreno!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija