• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/ABC news

05.12.2017

11:38

SAMO DA IH SE REŠE! Nemačka nudi migrantima po 3.000 evra da se vrate odakle su došli!

Vesti

SAMO DA IH SE REŠE! Nemačka nudi migrantima po 3.000 evra da se vrate odakle su došli!

Podeli vest

Nemačka je ponudila 3.000 evra jednokratne pomoći svim migrantima kojima je odbijen zahtev za azil da se vrate u svoje zemlje

Mnistarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da zainteresovani mogu da se prijave do 28. februara sledeće godine. Novac će im biti uplaćen čim se vrate kući.

Nemačke vlasti već su ponudile migrantima 1.200 evra po odraslom i 600 evra po detetu da se vrate kući i pre nego što im je odbijen zahtev za azil. Sada mogu da se prijave za oba programa pomoći.

Ali Bild am Zontag piše da je od februara do oktobra ove godine samo 8.639 odbijenih migranata pristalo da iskoristi ovaj program i vrati se kući iako je odbijeno oko 115.000 zahteva za azil. Mnogi od njih ne mogu da budu deportovani iz humanitarnih razloga. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija