• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2017

17:34

​LEKARI O FANTOMSKOM NAPADU NA AMERE U HAVANI: Diplomate imaju oštećenje mozga, NAPADNUTI SU ZVUČNIM ORUŽJEM!

Vesti

​LEKARI O FANTOMSKOM NAPADU NA AMERE U HAVANI: Diplomate imaju oštećenje mozga, NAPADNUTI SU ZVUČNIM ORUŽJEM!

Podeli vest

Lekari koji su lečili osoblje američke ambasade na Kubi od misterioznih i nevidljivih napada, saopštili su da su otkrili moždane abnormalnosti dok su tražili objašnjenje za oštećenja sluha, vida, ravnoteže i memorije

To je za sada najprecizniji nalaz o fizičkoj oštećenosti, i pokazuje da je ono što je povredilo Amerikance dovelo do vidljivih promena u mozgu, a nalaz je jedan od nekoliko faktora koji podstiču rastući skepticizam da se za napad koristio neka vrsta zvučnog oružja, prenosi AP.
Medicinska ispitivanja pokazala su da su radnici ambasade razvili izmene u beloj moždanoj masi koja omogućava komunikaciju različitih delova mozga.

Glasni, misteriozni zvuci praćeni gubitkom sluha naveli su istražitelje da sumnjaju na "zvučne napade", međutim sada se taj izraz izbegava jer postoji verovatnoća da su ti zvuci bili nusprodukt nečega drugog što je prozrokovalo štetu, rekla su trojica američkih zvaničnika koji su obavili istragu.
Lekari, istražitelji FBI i američke obaveštajne službe provli su mesece u pokušaju da upotpune "slagalicu" u Havani, u kojoj SAD kažu da su 24 službenika SAD u toku prošle godine zlostavljani u svojim kućama i hotelima, a navodi se i da se nekoliko članova kanadske ambasade na isti način razbolelo.

KUBANCI SONIČNIM ORUŽJEM NAPALI AMERE: Vašington veruje da iza svega stoji Putin, povređeno 16 diplomata SAD!

Doktori još uvek ne znaju kako su žrtve završile promenom bele moždane mase, niti kako se te promene mogu odnositi na njihove simptome.

Takođe, navodi se da doktori još uvek ne znaju ništa o dugoročnim medicinskim posledicama tih napada.

Kuba je demantovala umešanost u te napade i napade Trampove admionistracije da su za njih odgovorni nazvala "namernim lažima".

AMERIKANCI NA UDARU MISTERIOZNOG ZVUČNOG ORUŽJA: 16 diplomata na Kubi pretrpelo ozbiljno oštećenje sluha?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija