• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.12.2017

23:57

HITAN SASTANAK SAVETA BEZBEDNOSTI: Sastanak zahteva osam zemalja koje se protive Trampovoj odluci!

Vesti

HITAN SASTANAK SAVETA BEZBEDNOSTI: Sastanak zahteva osam zemalja koje se protive Trampovoj odluci!

Podeli vest

Savet bezbednosti UN održaće u petak hitan sastanak povodom odluke predsednika SAD Donalda Trampa da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela, rekao je japanski ambasador u UN Koro Bešo

Osam zemalja koje se protive tom američkom koraku zahtevale su sednicu, a traženo je da izveštaj podnese i generalni sekretar UN Antonio Gutereš.
Iz UN je saopšteno da će se izaslanik UN za Bliski istok Nikolaj Mladenov obratiti putem video linka jer je on "vodeći ekspert na terenu".

Gutereš je juče rekao da pitanje Jerusalima mora biti rešeno direktnim izraelsko-palestinskim pregovorima.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

To Ameri rade da bi svet obration svu paznju prema Izraelu i Palestini a da bi oni nesmetano udarili po Severnoj Koreji. Nadajmo se da Rusi uspeju da ih sprece.

branko1

pre 6 godina

"Cirkus SAD "na čelu klovna Trampa počinje pretstavu.Navali narode,ucajte ,ginite, da bi se Amerika zabavljala

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija