• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: globalcir.com

08.12.2017

22:34

NAJGORA MORA SAD ! KIM PRAVI I BALISTIČKE PODMORNICE: Satelit snimio jednu u brodogradilištu Sinpo South!

Vesti

NAJGORA MORA SAD ! KIM PRAVI I BALISTIČKE PODMORNICE: Satelit snimio jednu u brodogradilištu Sinpo South!

Podeli vest

Satelitske snimke nastale tokom ovog meseca, ali i ranije tokom godine,  ukazuju na pojačanu aktivnost u jednom severnokorejskom brodogradilištu poznatom po gradnji velikih podmornica

Pomalo ispod radara prošla je informacija Američko-korejskog instituta pri Univerzitetu John Hopkins, objavljena ranije ovog meseca, da Severna Koreja nastavlja s razvojem programa balističkih podmornica. 

U Institutu tvrde kako satelitske fotografije pokazuju užurbanu aktivnost u brodogradilištu Sinpo South. 

Primećen je transport delova, pre svega delova kabine podmornice što ukazuje na izgradnju nove podmornice koja bi zapravo predstavljala novu generaciju sadašnje eksperimentalne podmornice klase SINPO.

KIM NUDI DIL TRAMPU: Pjongjang želi direktne pregovore s Vašingtonom, Moskva ponudila da ugovori sastanak!

Uočena je i infrastruktura potrebna za testiranje podmorničkih balističkih projektila, ali za sada nema naznaka da Kim sprema testiranje.

Tokom 2017. uočen je transport delova brodova i podmornica u i iz brodogradilišta. Vojni eksperti smatraju da to ukazuje na kontinuirani rad na ovom programu. 

AMERI PRETE KIM DŽONG UNU! "Crni bombarder" B-1B leteo iznad Korejskog poluostrva!

Inače, brodogradilište Sinpo South je najveći proizvođač velikih podmornica za Korejsku narodnu vojsku.

(VIDEO) KIM ĆE POBITI I 500.000 SRBA, NANIŠANIO ČIKAGO, LA I NJUJORK: Ameri ne mogu da spreče "armagedon" ako krenu na Severnu Koreju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija