• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

09.12.2017

11:21

OVAJ ČOVEK STVARNO TRAŽI ĐAVOLA! Tramp odobrio NOVE SANKCIJE RUSIJI!

Vesti

OVAJ ČOVEK STVARNO TRAŽI ĐAVOLA! Tramp odobrio NOVE SANKCIJE RUSIJI!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp odobrio je novi paket sankcija protiv Rusije uz obrazloženje da je Moskva prekršila Sporazum o likvidaciji raketa malog i srednjeg dometa, prenosi list Politiko pozivajući se na neimenovani izvor iz Bele kuće

Kako se navodi, Ministarstvo trgovine SAD će sankcije uvesti protiv određenog broja ruskih kompanija koje se bave razvojem raketne tehnologija.

Prema rečima izvora, cilj sankcija je da se utiče na promene "ekonomskih planova" ruske vlasti.

Istovremeno, američki Kongres je u nacrt budžeta za sledeću godinu usvojio stavku u kojoj se određuju sredstva za razvoj novih raketa srednjeg i malog dometa, dok je Stejt department rekao da je ta mera odgovor na ponašanje Rusije, te da bi nova istraživanja mogla da budu i obustavljena ukoliko Rusija nastavi da poštuje Sporazum.

Tanjug/AP

Sporazum o likvidaciji raketa srednjeg i malog dometa potpisan je 8. decembra 1987. godine u Vašingtonu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 6 godina

Kako se to vi ponašate , a nešto možete da kažete za rusiju , vi ste vaše poverenje kod naroa celog sveta,, prokockali i izgubili. Tražili ste đavola , i kopali ste drugom ambis , a sada ste upali sami u sopstvenu provaliju. Rusija , vodi miroljubivu politiku, stvara mir u svetu, a vama je naumu samo pljačka i otimačina. E to ste vi zapad . i zapadna demokratija.

Dragojlo

pre 6 godina

Koja to dama PERA napisa komentar????????????????????????????

Bane

pre 6 godina

to zasigurno nije njegova odluka.On to mora da uradi jer to ONI hoce.

Dragan

pre 6 godina

Koji to ONI, pa on je onda debil jer sve potpisuje a na kraju će sam odgovarati za sve.

bh

pre 6 godina

Volim da pročitam to što pišete. To me uvek odobrovolji i nasmeje. Samo tako nastavite.

AS

pre 6 godina

OVAJ DEFINITIVNO NEMA MOZGA. TAJ ĆE UNIŠTITI SAD. A VALA I NEKA ĆE. DOSTA JE BILO NJIHOVOG.

bubasvaba

pre 6 godina

GLUPI tranpe NISU RUSI I INDIJANCI ISTO DA IH ISTREBITE .IMAS VELIKI POZDRAV OD KIMDZONG UNA DA SI GLUP I P OD COVEKA.

Odigitria

pre 6 godina

Zlatokosi samo potpisuje. Sta kome treba da se potpise, on je tu. A sotona mu se kezi iza ledja. E crni Trampe neces ti dugo !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija