• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

09.12.2017

16:29

RUSIJA NEĆE DOPUSTITI OKUPACIJU DONBASA: Moskva: Pretite koliko hoćete, ali nijedan vojnik NATO neće doći na tu teritoriju!

Vesti

RUSIJA NEĆE DOPUSTITI OKUPACIJU DONBASA: Moskva: Pretite koliko hoćete, ali nijedan vojnik NATO neće doći na tu teritoriju!

Podeli vest

Rusija neće dopustiti da se na teritoriji Donbasa uvede okupacioni režim, izjavio je Aleksej Puškov, ruski senator i blizak saradnik Vladimira Putina

Puškov je objasnio da je ukrajinski ministar spoljnih poslova Pavel Klimkin pokušao da izvrši pritisak na Rusiju uz pomoć njegovih zapadnih partnera i prijatelja, ali od toga, kako ocenjuje, ništa neće biti.

- Pritiskajte koliko želite, ali u Donbasu okupacioni režim neće biti uveden - napisao je Puškov na Tviteru.

SAD UKRAJINI DAJE NESMRTONOSNO ORUŽJE: Kijev traži DŽAVELIN, ubicu tenkova!

Prethodno je ministar spoljnih poslova Ukrajine Pavel Klimkin izjavio da Moskva nije spremna na preduzimanje bilo kakvih pozitivnih koraka i ocenjuje da bi Rusija trebalo da napusti istočni deo Ukrajine i pusti da u njega uđe međunarodna zajednica.

AMERI NA POZIV KIJEVA ŠALJU VOJNE EKSPERTE NA KRIM: Moskva poručuje da je BOLJE DA IDU NA MESEC!

Klimkin je istakao da bi misija UN trebalo da ima pristup celoj teritoriji, između ostalog i nekontrolisanim delovima rusko-ukrajinske granice, jer u suprotnom ne bi imala smisla, pošto preko te međe, kako tvrdi, neprestano stižu rusko oružje, municija i snage.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija